Изборни резултати
...
...ако хората умееха да разграничават думите с делата,щяхме да си спестим много мъка и разочарование....
от наблюденията ми-- повечето които подкрепиха бойко, не знаят нищо за депутати които подкрепиха и дори не ги интересува кои са.
нямаха представа ,че бойко не се е кандидатирал,
не са чели програмата му.
нямат никаква представа от числото на изпълнени обещания преди тези избори и поетите задължения.
единственото за което всички избраха бойко е това което е научил от живков и царя----говори това което мисли народа, и квото и да кажеш-никой не ти държи сметка....
по същия начин нацията ликува като избра костов ,и после симеон,,,,
много ми е интересно как оценяват гласувалите за бойко престъпността в периода 2001-2005та,,,и интересите на софиянци в периода 2006-2009та???
от наблюденията ми-- повечето които подкрепиха бойко, не знаят нищо за депутати които подкрепиха и дори не ги интересува кои са.
нямат никаква представа от числото на изпълнени обещания преди тези избори и поетите задължения.
единственото за което всички избраха бойко е това което е научил от живков и царя----говори това което мисли народа, и квото и да кажеш-никой не ти държи сметка....
много ми е интересно как оценяват гласувалите за бойко престъпността в периода 2001-2005та,,,и интересите на софиянци в периода 2006-2009та???
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
Re: ...
възможно е да се окажеш прав,но все пак има надежда нещата да тръгнат по дългоочаквания друг път.rudolf написа:..
...
алтернатива като че ли няма при настоящата ситуация.
моето мнение съм го казвал,да се почне с крумовите закони но нали демокрацията дойде...

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Това е ясно говорихме го вече.rudolf написа:...
Кажи нещо ново.
И да го говорим файда никаква.

АЗ ви казвах, че бълграина знае много повече за президента на САЩ - Барак Обама, отколкото за собствените си политици, но може и да не си ме чел (съмнява ме да не си).
И това е, защото все още хората ги е СТРАХ да говорят открито за кой са гласували и защо!
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Аз не мисля, че някой го е страх.Japanese_fever написа: И това е, защото все още хората ги е СТРАХ да говорят открито за кой са гласували и защо!
По-скоро това не е нормално.
Никой Германец, Англичанини, Белгиец и т. н., няма да ти каже за кого е гласувал в страната си, но и никой няма да го попита.

Sigurno si prav! Az 6te si priznaq 1-vi 4e ne sam naqsno s politicite i obe6taniqta i partiite i prochie. Mnogo iskah da glasuvam no ne uspqh poradi nqkoi neizbejni pri4ini, no ako bqh uspql da glasuvam i az 6tqh da glasuvam za GERB, ne za drugo ami za6toto po dobre da ni upravlqva balgarin i da mu berem gaileto na nego ot kolkoto ne ni upravlqvat darjavata kup4ina turci i cigani. Tova e Balgaria i te nqmat mqsto v pravilelstvoto ni! Da hodqt v Turcia da upravlqvat!rudolf написа:...
- Japanese_fever
Може, както един мой познат българско еврейче ми е казвал - "3 неща не е културно да питаш човек - за кого е гласувал, с какво си изкрва прехраната и каква религи изповядва(или нещо подобно)!"Kiki написа: Никой Германец, Англичанини, Белгиец и т. н., няма да ти каже за кого е гласувал в страната си, но и никой няма да го попита.
Обаче не съм сигурен за германците, англичаните и белгийците.
Тук в САЩ даже си пишат по колите за кой ще гласуват, стикери си лепят.
Като гледам обаче са по-добре от нас!
Тука има само два избора - червен или син, та е и по-лесно да се разбере кой от кои е.
Аз само като ми кажеш в кой квартал живее или кой щат мога да ти кажа за кой гласува.
Ню Йорк, Бостън, Чикаго, Сан Франциеско, Л.А. са сини градове и винаги ще си бъдат такива. Тексас е червен примерно.
Какво значение има дали другите знаят за кого си гласувал като можеш аргументирано да обясниш защо, ако желаеш и не те е страх, че ще те нахулят де?!

- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
Re: Изборни резултати
НЕ САМО КРЕТЕН А И "НЕКОИ КУКИ МАЙ СА МНОГО ЛОШИ МУТРИ"Kiki написа:Дано "кретена", както го наричаш не ти прочете мнението, че не знам как ще се оправяш в съда.diver написа: Е как сигурно, че кретена, дет неможе се оправи с един град, ще управлява държава... да e*e държавата....
- andrian999999
ЕВАЛА diver МИНАЛИЯ ПЪТ СА БИЛИ НДСВ -исти СЕГА СА ГЕРБ-овистиdiver написа:Е как сигурно, че кретена, дет неможе се оправи с един град, ще управлява държава... да e*e държавата....rudolf написа:обоснови сеdjofi_m написа:ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИ КОЛЕГИ ВЪВ ФОРУМА
ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ - МИШКИ , ЦАРВУЛИ, питам се 1997- СДС-ри ли бяха , а 87 година какви бяха - комунисти ? видяха че за 4 години си оправяш живота и хукнаха ОТ ЛУМПЕН НАГОРЕ ДА СТАВАТ ПОЛИТИЦИ , ДЕПУТАТИ помяри!
- andrian999999
КОЙ НАРОД СЕ Е СЪБУДИЛ? ТИ КЪДЕ ЖИВЕЕШ, МОЖЕ БИ В ЧИКАГО .Kiki написа:По-важно е друго.rudolf написа:до месец емоцийте ще отшумят,,,,радостта и омразата ще отстъпят пак място на безразличие и очаяние.diver написа:
Е как сигурно, че кретена, дет неможе се оправи с един град, ще управлява държава... да e*e държавата....
Народа започна да се събужда.
Кога обаче ще се събуди съвсем, това не се знае.
-
- Почетен Администратор
- andrian999999
НИКОГА НЯМА ДА ВИДИШ възнаграждение 2000ЛВ НА МЕСЕЦ . СА БАТЕ БОИИИИИЙКО щТЕ ТИ ГИ ОСИГУРИ, но до сега волф даваше пари на станишев , царя и доган са ТИТАН ще ги дават на БОЙКО борисов . честито на ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩТИТЕ!!!Kiki написа: Познавам те и си мисля добре.![]()
Наистина ли не разбираш какво имам предвид?
А ШЕФОВЕТЕ НА ДРОГАТА ГИ ЗНАЯТ ВСИЧКИ, НО НИКОЙ НЕ ГИ ПИПАШЕ ДОКАТО БЕШЕ СЕКРЕТАР НА МВР! ЩО? ЩТОТО СИ ПЛАШТАТ!!! и или некви мишоци хващат или конкуренцията разчистват.
- andrian999999
-
- Почетен Администратор
- andrian999999
- Japanese_fever
БРАВО адрианкааааааааааааа!!! laugh.gifandrian999999 написа:А КАК ПЕЕХА ЪПСУРТ В ТОЗИ ПЕРИОД? "НЕКОЙ КУКИ МАИ СА МНОГО ЛОШИ МУТРИ"rudolf написа:...
много ми е интересно как оценяват гласувалите за бойко престъпността в периода 2001-2005та,,,

За първи път да се суглася с теб!

ЪпсурТ са ВЕЛИКИ, ти тях недей намесва с мръсните политици!

Б.Борисов е бил пожарникар, а не кука!