Изборни резултати
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: Изборни резултати
Благодаря!djofi_m написа:ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИ КОЛЕГИ ВЪВ ФОРУМА

обоснови сеdjofi_m написа:ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИ КОЛЕГИ ВЪВ ФОРУМА

Е как сигурно, че кретена, дет неможе се оправи с един град, ще управлява държава... да e*e държавата....rudolf написа:обоснови сеdjofi_m написа:ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИ КОЛЕГИ ВЪВ ФОРУМА

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
до месец емоцийте ще отшумят,,,,радостта и омразата ще отстъпят пак място на безразличие и очаяние.diver написа:Е как сигурно, че кретена, дет неможе се оправи с един град, ще управлява държава... да e*e държавата....rudolf написа:обоснови сеdjofi_m написа:ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИ КОЛЕГИ ВЪВ ФОРУМА
- Kiki
По-важно е друго.rudolf написа:до месец емоцийте ще отшумят,,,,радостта и омразата ще отстъпят пак място на безразличие и очаяние.diver написа:Е как сигурно, че кретена, дет неможе се оправи с един град, ще управлява държава... да e*e държавата....rudolf написа:
обоснови се
Народа започна да се събужда.
Кога обаче ще се събуди съвсем, това не се знае.
- Kiki
Дано "кретена", както го наричаш не ти прочете мнението, че не знам как ще се оправяш в съда.diver написа: Е как сигурно, че кретена, дет неможе се оправи с един град, ще управлява държава... да e*e държавата....

кики и ти се обоснови,найстина не се разбра какво имаш в предвид.Kiki написа:По-важно е друго.rudolf написа:до месец емоцийте ще отшумят,,,,радостта и омразата ще отстъпят пак място на безразличие и очаяние.diver написа:
Е как сигурно, че кретена, дет неможе се оправи с един град, ще управлява държава... да e*e държавата....
Освен че караш гоуф сигурно си гласувал и за ГЕРБ.. .похвално laugh.gif laugh.gif laugh.gifKiki написа:Дано "кретена", както го наричаш не ти прочете мнението, че не знам как ще се оправяш в съда.diver написа: Е как сигурно, че кретена, дет неможе се оправи с един град, ще управлява държава... да e*e държавата....

- Kiki
Познавам те и си мисля добре.rudolf написа:кики и ти се обоснови,найстина не се разбра какво имаш в предвид.Kiki написа:По-важно е друго.rudolf написа:
до месец емоцийте ще отшумят,,,,радостта и омразата ще отстъпят пак място на безразличие и очаяние.

Наистина ли не разбираш какво имам предвид?

- Kiki
Не карам Голф, а Тойота с главно "Т".diver написа:Освен че караш гоуф сигурно си гласувал и за ГЕРБ.. .похвално laugh.gif laugh.gif laugh.gifKiki написа:Дано "кретена", както го наричаш не ти прочете мнението, че не знам как ще се оправяш в съда.diver написа: Е как сигурно, че кретена, дет неможе се оправи с един град, ще управлява държава... да e*e държавата....
А твоята злоба и завист вече са много добре известни във Форума.
Няма нужда повече да ги парадираш защото вече ставаш за смях.

Злоба, смях? Не забелязвам да се смееш. Кики за разлика от теб аз съм реалист. Наистина ли си толкоз наивен, да вярваш, че нещо изобщо зависи от теб? Преди да пуснеш поредната мозъчна пръдня, замисли се малко, доволен ли си от това как изглежда София? Решен ли е проблема с дупките и боклука? А сега според теб, този човек дет не може се справи с елементарни неща, може ли да се справи с управлението на цяла държава?Kiki написа:Не карам Голф, а Тойота с главно "Т".diver написа:Освен че караш гоуф сигурно си гласувал и за ГЕРБ.. .похвално laugh.gif laugh.gif laugh.gifKiki написа: Дано "кретена", както го наричаш не ти прочете мнението, че не знам как ще се оправяш в съда.
П.П. Тоя сценарии с БББ премиер се знаеше от 7-8 години. Та кво викаш зависи от теб?

заклевам се,,,тези избори са ми като дежаву,,,някой е много лош и страшен и трябва да се накаже и спаси БЪлгария, трябва да се избере някаква панацея,,,съставя се партия от останките на всички останали партий,,и след 2 месеца виждаме че сме избрали наследник на преишните и започваме да си обясняваме колко е безмислено да се гласува...Kiki написа:Познавам те и си мисля добре.![]()
Наистина ли не разбираш какво имам предвид?
- Kiki
Много си елементарен!diver написа:Злоба, смях? Не забелязвам да се смееш. Кики за разлика от теб аз съм реалист. Наистина ли си толкоз наивен, да вярваш, че нещо изобщо зависи от теб? Преди да пуснеш поредната мозъчна пръдня, замисли се малко, доволен ли си от това как изглежда София? Решен ли е проблема с дупките и боклука? А сега според теб, този човек дет не може се справи с елементарни неща, може ли да се справи с управлението на цяла държава?Kiki написа:Не карам Голф, а Тойота с главно "Т".diver написа:
Освен че караш гоуф сигурно си гласувал и за ГЕРБ.. .похвално laugh.gif laugh.gif laugh.gif
П.П. Тоя сценарии с БББ премиер се знаеше от 7-8 години. Та кво викаш зависи от теб?
Казвам го защото мисленето ти е такова.
Зависи не само от мен, но и от теб.
Зависи от всички. Гласуваш и след това, ако не се оправдае доверието ти, отиваме пред парламента и им режем скалпа.

Но това не става защото не сме единни, нали?
А това за кого съм гласувал е от значение само, ако тази политическа сила е събрала достатъчно гласове за да управлява. А и много просташко е да се обсъжда за кого си гласувал.

Последно промяна от Kiki на 05 Юли 2009 23:31, променено общо 1 път.
...
http://www.segabg.com/online/new/articl ... id=0000101
Скандален договор са подписали в края на миналата година кметът Бойко Борисов и бизнесменът Христо Ковачки. Срещу скромните 297 лв. на квадратен метър бизнесменът се сдобива с близо 8 дка общинска земя в столичния квартал "Красно село", които няколко месеца по-късно са обявени за продажба на многократно по-висока цена.
http://www.dnesplus.bg/Politics.aspx?f=100&d=253669
Явно е имал много мощна политическа подкрепа, за да го направи. Така столичният кмет Бойко Борисов коментира пред БНР бързия икономически възход на бизнесмена Христо Ковачки, който от тази седмица вече е разследван за данъчни престъпления.
Според политически анализатори, стартиралите проверки срещу Ковачки ще изкарат наяве близките му отношения с Борисов, изразяващи се в неизгодни замени на парцели в София и приватизацията на Общинска банка и Общинска застрахователна компания.
Скандален договор са подписали в края на миналата година кметът Бойко Борисов и бизнесменът Христо Ковачки. Срещу скромните 297 лв. на квадратен метър бизнесменът се сдобива с близо 8 дка общинска земя в столичния квартал "Красно село", които няколко месеца по-късно са обявени за продажба на многократно по-висока цена.
http://www.dnesplus.bg/Politics.aspx?f=100&d=253669
Явно е имал много мощна политическа подкрепа, за да го направи. Така столичният кмет Бойко Борисов коментира пред БНР бързия икономически възход на бизнесмена Христо Ковачки, който от тази седмица вече е разследван за данъчни престъпления.
Според политически анализатори, стартиралите проверки срещу Ковачки ще изкарат наяве близките му отношения с Борисов, изразяващи се в неизгодни замени на парцели в София и приватизацията на Общинска банка и Общинска застрахователна компания.