абе знае ли човек...като малки заспивахме с приказката за жабата, дето кат я целунеш се превръща в принц... laugh.gifJapanese_fever написа:ot driga strana az sum grozen, ta kelepir ot kisses nqma! laugh.gif![]()
Trueno
- LordDigital
- СупраДжия
DesSs само не разбрах интересните идеи дали ти хрумват преди лягане ,или във пряко следствие от прекомерно ранно съботно сабужданеdesSs написа:абе знае ли човек...като малки заспивахме с приказката за жабата, дето кат я целунеш се превръща в принц... laugh.gifJapanese_fever написа:ot driga strana az sum grozen, ta kelepir ot kisses nqma! laugh.gif![]()

дивера млад ли е?rudolf написа: бе диде контекста беше друг,,,:
джапи ме пит акакво ми е мнението за младото поколение в бг, че според него-нищо не ставало от него....
а аз му казах,че младите от рано и английски знаят, и от компютри разбират, и в секса са вещи,,,,,,
докато ние над 30+.....аз не знам английски,,,,,ти не разбираш много от компютри,,,а дивера разбира от компютри и английски biggrin.gif
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

На 19-се от испанската laugh.gif laugh.gif laugh.gifnewmiro написа:дивера млад ли е?rudolf написа: бе диде контекста беше друг,,,:
джапи ме пит акакво ми е мнението за младото поколение в бг, че според него-нищо не ставало от него....
а аз му казах,че младите от рано и английски знаят, и от компютри разбират, и в секса са вещи,,,,,,
докато ние над 30+.....аз не знам английски,,,,,ти не разбираш много от компютри,,,а дивера разбира от компютри и английски biggrin.gif
бе сутрин, обед, вечер...акъла ми толкоз laugh.gifLordDigital написа:DesSs само не разбрах интересните идеи дали ти хрумват преди лягане ,или във пряко следствие от прекомерно ранно съботно сабужданеdesSs написа:абе знае ли човек...като малки заспивахме с приказката за жабата, дето кат я целунеш се превръща в принц... laugh.gifJapanese_fever написа:ot driga strana az sum grozen, ta kelepir ot kisses nqma! laugh.gif![]()
![]()

Млад и недостоен....Мнооо долен както би се изразил трошето....newmiro написа:дивера млад ли е?rudolf написа: бе диде контекста беше друг,,,:
П.П. newmiro кво нещо оферта за брак? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
То щот пък аз съм много Убав...Japanese_fever написа:ot driga strana az sum grozen, ta kelepir ot kisses nqma! laugh.gif![]()

desSs написа:абе знае ли човек...като малки заспивахме с приказката за жабата, дето кат я целунеш се превръща в принц... laugh.gif
Хм, да не стане като в онзи виц - дълго целувала принцесата жабока, ма нанайси феродо. Накрая той казал:
- Маце, мноо е силна магията, та ше требе да под*хаш...
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Za mladite razbrah, no za vas ne razbrah koi са вещи v секса?!?rudolf написа: бе диде контекста беше друг,,,:

Ne, 4e li4no me interesuva, no nqkaksi tozi vupros, za razlika ot anglijksiq i komputrite, ostana ne dorazbran.

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
-
- Почетен Администратор
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Chetem:
Sexual pleasure
Sexual pleasure is the pleasure a person derives from any kind of sexual activity, most commonly through orgasm. The most common pleasurable sexual activities are masturbation and sexual intercourse (including foreplay). Some people derive sexual pleasure from fetishism and/or BDSM.
Natural latex
Latex has outstanding elastic properties: Its tensile strength exceeds 30 MPa, and latex condoms may be stretched in excess of 800% before breaking.[81] In 1990 the ISO set standards for condom production (ISO 4074, Natural latex rubber condoms), and the EU followed suit with its CEN standard (Directive 93/42/EEC concerning medical devices). Every latex condom is tested for holes with an electrical current. If the condom passes, it is rolled and packaged. In addition, a portion of each batch of condoms is subject to water leak and air burst testing.[82]
Latex condoms used with oil-based lubricants (e.g. vaseline) are likely to break or slip off due to loss of elasticity caused by the oils!

Sexual pleasure
Sexual pleasure is the pleasure a person derives from any kind of sexual activity, most commonly through orgasm. The most common pleasurable sexual activities are masturbation and sexual intercourse (including foreplay). Some people derive sexual pleasure from fetishism and/or BDSM.
Natural latex
Latex has outstanding elastic properties: Its tensile strength exceeds 30 MPa, and latex condoms may be stretched in excess of 800% before breaking.[81] In 1990 the ISO set standards for condom production (ISO 4074, Natural latex rubber condoms), and the EU followed suit with its CEN standard (Directive 93/42/EEC concerning medical devices). Every latex condom is tested for holes with an electrical current. If the condom passes, it is rolled and packaged. In addition, a portion of each batch of condoms is subject to water leak and air burst testing.[82]
Latex condoms used with oil-based lubricants (e.g. vaseline) are likely to break or slip off due to loss of elasticity caused by the oils!

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
-
-
- Почетен Администратор
-
имам си нов тойотски аватар - и адски много се гордея с него! и с причината за този аватар също се гордея, ама няма да го кажаFido Dido написа:Няма лабаво - всички спамери - обединявайте се! biggrin.gif
Краси - давай - разбуни духовете, пък аз имам снимки с Трошко в резерв! biggrin.gif

status: за БАН
-
- Почетен Администратор