Изпуснали амортисиори
Изпуснали амортисиори
Амортисиорите на багажника ми са изпуснали и не го задържат, когато е вдигнат. Дали мога да ида някъде да ги поправят или трябва да си купя нови?
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Какво стана със скърцането, оправи ли се?
Не знам колко струват на предишните Селики , но на мен никой не искаше да ми каже..........всеки ми казваше , че не си заслужава да се изръсвам толкова ( колко? категорично не ми казваха) пари за тези амортисиори.
Като не отварях багажника по 2-3 месеца, врата се задържаше.
Не знам колко струват на предишните Селики , но на мен никой не искаше да ми каже..........всеки ми казваше , че не си заслужава да се изръсвам толкова ( колко? категорично не ми казваха) пари за тези амортисиори.
Като не отварях багажника по 2-3 месеца, врата се задържаше.
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Re: Изпуснали амортисиори
ВиаграLililita написа:Амортисиорите на багажника ми са изпуснали и не го задържат, когато е вдигнат. Дали мога да ида някъде да ги поправят или трябва да си купя нови?

Трябва да си намеря нови, поне така ми казаха, че няма вариант да се оправят точно такива. Ще пусна тема, че си търся.
А иначе скърцането не се е оправило. Ходих до ТМауто - имат ужасна система за приемане и обслужване. Нито имаха време да ме приемат, поне до средата на юли, нито ще ми вземат малко - като гледам през колко хора минах.
Най-много да мина през другия им сервиз в Дружба, но не разчитам и 1% на ТМауто.
Моя човек след щателен оглед каза, че няма от какво друго да е, освен амортисьорчетата. Така или иначе трябва да ги сменя, за да си бачка.
А иначе скърцането не се е оправило. Ходих до ТМауто - имат ужасна система за приемане и обслужване. Нито имаха време да ме приемат, поне до средата на юли, нито ще ми вземат малко - като гледам през колко хора минах.
Най-много да мина през другия им сервиз в Дружба, но не разчитам и 1% на ТМауто.
Моя човек след щателен оглед каза, че няма от какво друго да е, освен амортисьорчетата. Така или иначе трябва да ги сменя, за да си бачка.
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
И къде ще ги потърсиш ?Lililita написа:Трябва да си намеря нови, поне така ми казаха, че няма вариант да се оправят точно такива. Ще пусна тема, че си търся.
...............................................
Вземи питай в ТМ Ауто все пак колко са чисто нови .
Иначе може да пробваш в някой on-line shop от UK .
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
В момента май има някаква отстъпка в официялните дилъри. Поне преди седмица като сми сменяха накладките ми давака някакви листченца и ми казаха че са ми направили отстъпката.liyan написа:И на мен ми трябват, цената в ТМ ауто е към 150лв бройката. viord от форума ми беше казал по ниска цена. Мисля, че беше 200лв за двата, но съм забравил, че беше отдавна. Иначе мойте сега като е топло задържат, най вероятно зимата пак ще се появи проблема.