когато решиш се обади, нося я постоянно в колата ми, така че ако наминеш към варненско звънни:)Климент написа:И на мен ми се иска да и лепна една и си мисля че сива ще и подхожда.Все пак хората трябва да знаят за Toyota обществото така да се кажеnewmiro написа:...
П.П.С>имам една сива лепенка, някой ако иска, да заповяда:)Дали има възможност да я имам някък си?
Искам да си взема лепенка на тойота фен клуб.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

Ами аз се разбрах с Ме4оКуХ да ми изпрати.Благодаря ти все пак а ако не стане до Варна ще дойда с удоволствие,това е любимия ми град а и половината ми род живее там.Благодаря ти още веднъж ще те пазя резерва ако нещо се объркаnewmiro написа:когато решиш се обади, нося я постоянно в колата ми, така че ако наминеш към варненско звънни:)Климент написа:И на мен ми се иска да и лепна една и си мисля че сива ще и подхожда.Все пак хората трябва да знаят за Toyota обществото така да се кажеnewmiro написа:...
П.П.С>имам една сива лепенка, някой ако иска, да заповяда:)Дали има възможност да я имам някък си?

Toyota Carina E 2.0GLi 3s-fe
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
е да знаят и другите, че има едно сиво стикерче у варната, без пари ще го дам, после обаче требе да черпите мене и кристиан за сделката:) шегувам се:)
е да знаят и другите, че има едно сиво стикерче у варната, без пари ще го дам, после обаче требе да черпите мене и кристиан за сделката:) шегувам се:)
stay up and keep shining!!

-
- Почетен Администратор
Отскоро съм във форума и не участвам активно просто нещо спекох сориFido Dido написа:Климент написа:Добре де явно съм станал смешен.Млъквам.Пишете вие![]()
Климент, ти да не се засегна?! biggrin.gif
Грешно си ме разбрал, приятелю, имах предвид, че Мечо е кривоглед и пее в хора! biggrin.gif
Айде сега и Мечо да спре да пише? Ма той е пич и не ми се връзва на простотиите. biggrin.gif

Toyota Carina E 2.0GLi 3s-fe
-
- Почетен Администратор
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
До всички чакащи за лепенки - някои от който, ми се обадиха и вече ми пратиха СМС - извинявам се, но поради технически причини съм със стар телефон, но изгубих всичките съобщения. Ще ви помоля да ми пратите СМС със име, адрес и телефон за връзка отново, че да мога да ги пратя. Днес също се мъчих да ги възстановя, но уви не стана работата.....
Извинете, но не е нарочно, а най-малко съм ви забравил. Техника, кво да правя....
Който иска лепенка да праща СМС на 0899 868618 съдържащ име, адрес, телефон за връзка и цвят на колата, че да пратя правилната лепенка
И пак, моля да бъда извинен за закъснението и грешката

Който иска лепенка да праща СМС на 0899 868618 съдържащ име, адрес, телефон за връзка и цвят на колата, че да пратя правилната лепенка

Пуснах ти смс с данните,които ти бях писал и на Л.С.Me4oKyX написа:До всички чакащи за лепенки - някои от който, ми се обадиха и вече ми пратиха СМС - извинявам се, но поради технически причини съм със стар телефон, но изгубих всичките съобщения. Ще ви помоля да ми пратите СМС със име, адрес и телефон за връзка отново, че да мога да ги пратя. Днес също се мъчих да ги възстановя, но уви не стана работата.....Извинете, но не е нарочно, а най-малко съм ви забравил. Техника, кво да правя....
![]()
Който иска лепенка да праща СМС на 0899 868618 съдържащ име, адрес, телефон за връзка и цвят на колата, че да пратя правилната лепенка![]()