Fido Dido написа:Джапанийз, Роза е Фидодидовица, а Сивик-фена си ти братчед! biggrin.gif
Интересно би ми било, когато си начертая фланец за турбо на някоя от симпатичните програмки, как ще се материализира тоя продукт. Водоструйна машина нямаме, а флекса, стуга, бормашината и банцига не се вълнуват много-много от компютри. Требе си здрава ръка, а аз редовно правя сухи тренировки. biggrin.gif
Ne znam bate, az s hardcore ne se zanimavam, t.e. moga da ti narisuvam flaneca i da mu slija razni art raboti po nego, 4e da grabva okoto pove4e na raTzerite i na razni teenager-ki + da go napravq rozov ili elektrikovo zelen na cvqt, no realno nqmam ideq kak trqbva da go napravq, t.e. na stug i t.n. biggrin.gif
Oba4e smqna na spira4ki i suedinitel, ako kajesh, 4e ne e hardcore togava sigurno razglabqne na transmisii 6te e?!?
Aaaa da, i kaji na Fidodidovica da ne govori s nepoznati, a o6te pove4e da im pra6ta kisses! Ne e bezopastno ot neina strana, ot driga strana az sum grozen, ta kelepir ot kisses nqma! laugh.gif
Bih i izpratil air kisses na Fidodidovica v znak na respect, za6toto kato mi pravqt komplimenti hubavi momi4eta ne moga da gi ostavq vuv vazduha, no sega uhajvam Ivche i nqma da e gentleman-sko da pra6tam kisses i na Fidodidovica. Mnogo 6te se izmorq ot flirt4eta ...
p.s.
Fidodidovica e skrita limonka. Vijdal sum edna snimka s edin kuhnenski noj i nqkoi put q vidam v koshmarite si oble4ena kato Lara Croft. Posle bqgam burzo bez da se obru6tam nazad, dokato mi svurshi duha. Posle spiram lqgam po grub i posle se subijdam celiq v studena pot. Tova samo zaradi tozi kunenski noj. Iska me za sredno6tna zakuska, no nqma da se dam ...