Минисреща в Сф?
Минисреща в Сф?
На 20ти (вторник) да направим една минисреща в Софията? XXLa към 5 часа?
Пънки трябва да е там, аз да съм сменил рейката и гумите, лошото куче - стартера, Джейми боята, моста и двигателя, Хеки да е получил колата на части обратно от Италия, на Краси да му е изсъхнала боята, Ghostrodera да покаже засекретения проект, а CJ да донесе бира от Варна biggrin.gif ?...
Пънки трябва да е там, аз да съм сменил рейката и гумите, лошото куче - стартера, Джейми боята, моста и двигателя, Хеки да е получил колата на части обратно от Италия, на Краси да му е изсъхнала боята, Ghostrodera да покаже засекретения проект, а CJ да донесе бира от Варна biggrin.gif ?...
- juri_galev
Re: Минисреща в Сф?
[quote="El Camino"]На 20ти (вторник) да направим една минисреща в Софията? XXLa към 5 часа?
Пънки трябва да е там, аз да съм сменил рейката и гумите, лошото куче - стартера, Джейми боята, моста и двигателя, Хеки да е получил колата на части обратно от Италия, на Краси да му е изсъхнала боята, Ghostrodera да покаже засекретения проект, а CJ да донесе бира от Варна biggrin.gif ?...[/quote]
Ще присъствам и аз
Пънки трябва да е там, аз да съм сменил рейката и гумите, лошото куче - стартера, Джейми боята, моста и двигателя, Хеки да е получил колата на части обратно от Италия, на Краси да му е изсъхнала боята, Ghostrodera да покаже засекретения проект, а CJ да донесе бира от Варна biggrin.gif ?...[/quote]
Ще присъствам и аз

Екстра ще гледам и аз да дойдаEl Camino написа:На 20ти (вторник) да направим една минисреща в Софията? XXLa към 5 часа?...

дайте некъв координат за да се открием

Брада.CellNet написа:Екстра ще гледам и аз да дойдаEl Camino написа:На 20ти (вторник) да направим една минисреща в Софията? XXLa към 5 часа?...![]()
дайте некъв координат за да се открием
Хонда суичър.
Аааа, последната "придобивка" - Тойота на челцето biggrin.gif
Ми давайте да ходим на XS - от ония френски "ресторантини", дето двама сервитьори носят една табла колкото масата, по средата в таблата една огрмна чиния, в чинията капачка от кока кола и в нея - майонеза с листенце! biggrin.gifpunkara написа:nema losho, ama daite da smenime zavedenieto, tva XXL ne e koi znae kolko hubavo, v smisul kuhnyata!
nyakvi drugi idei ima li?
![]()
1984 Тойота Корола 4AGE 20v
2007 Субару Импреза STi

2007 Субару Импреза STi
Готино е, че пак ще се съберем в пълен състав, чак нямам търпение да става другата седмица.
Аз утре тръгвам бтв. и форума май няма да го проверявам до тогава - на ГСМ ще съм.
Поздрави!

Абе нито кухнята, нито обслужването, нито цените на ХХЛа са им на ниво, ама Пънки, идеята е да се съберем и най - вече да се намерим. Всеки път има некой дето не разбрал или не го открил, а се се стига възможно най - лесно с кола, има паркинги и е на открито. Ако тепърва да организираме ново място с добра кухня има риск да се търсим в тъмницата (5 часа е вече тъмно) до 7 - 8 и пак да не се намерим.punkara написа:nema losho, ama daite da smenime zavedenieto, tva XXL ne e koi znae kolko hubavo, v smisul kuhnyata!
nyakvi drugi idei ima li?
![]()
Аз утре тръгвам бтв. и форума май няма да го проверявам до тогава - на ГСМ ще съм.
Поздрави!
To и другите ша го знаят, ако кажеш в коя посока са тия 50 метра biggrin.gif . Имат ли по длъжки маси, така че да се съберем?jamie написа:Има прилично заведение на 50м от ХХЛ-а (а и той вече не е това което беше - ремонтиран е и мен поне не ме кефи).
CJ, BadDog го знаят - последно се видях с тях в него (зеленкото).