Tibi.B написа:Може да е ръждива ,ама Бай Дог преди да сложи Тейн супер стрйта ,беше на тазиmitoko написа:![]()
![]()
![]()
Само ,4е не бях зака4ил EDFC-то което му го дадох бренд нЮ
![]()
МНого е бърза направо ме плаши понякога

Tibi.B написа:Може да е ръждива ,ама Бай Дог преди да сложи Тейн супер стрйта ,беше на тазиmitoko написа:![]()
![]()
![]()
![]()
МНого е бърза направо ме плаши понякога
Да КАНУ вагон е ,но не е бяло ,а сиво laugh.gif laugh.gif laugh.gifK-A-N-U написа:Tibi.B написа:Може да е ръждива ,ама Бай Дог преди да сложи Тейн супер стрйта ,беше на тазиmitoko написа:![]()
![]()
![]()
![]()
МНого е бърза направо ме плаши понякогаChakai 4e me vkara v shah! laugh.gif Koia kola e mnogo barza i te plashi poniakoga? Tova bqloto Subaru Impreza Wagon li????
Kanu q si priznai zashto smeni Subito za BMW biggrin.gifK-A-N-U написа:Breh! Che kakvo tolkova mu e praveno na toq wagon 4e e tolkova barz che chak te plashi?Tibi.B написа: Да КАНУ вагон е ,но не е бяло ,а сиво laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Щото не може да караBMW ///M POWER написа:Kanu q si priznai zashto smeni Subito za BMW biggrin.gifK-A-N-U написа:Breh! Che kakvo tolkova mu e praveno na toq wagon 4e e tolkova barz che chak te plashi?Tibi.B написа: Да КАНУ вагон е ,но не е бяло ,а сиво laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Hint ( VW autoX 8/2008)
Вече напредва с възрастта и за това. laugh.gif ЛОЛBMW ///M POWER написа:
Kanu q si priznai zashto smeni Subito za BMW biggrin.gif
Hint ( VW autoX 8/2008)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта