Жените не били добри шофьори!?!
ugabuga
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Uncle Dido
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
Re: Жените не били добри шофьори!?!
Мнение от andrian999999 » 24 Юни 2009 01:58
МОГАТ И ОБИЧАТ ДА КАРАТ САМО НА ЗАДНА biggrin.gifzi_zi_top написа:
Гледам и не вярвам на ушите си!
а това никога няма да могат да го направят! колкото и да тренират...
http://www.youtube.com/watch?v=vSUxOIzGYRk&feature=fvsr
http://www.youtube.com/watch?v=ewxrNSOKFow
п.п. щастлив човек съм , че не съм се родил жена.
andrian999999
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Мнение от Japanese_fever » 24 Юни 2009 03:04
Fido Dido написа:
Tova se slu4i samo po edna pri4ina - strah da ne udari avtomobila otzad!
I razbira se, nai-golqmata greshka, 4e parallel parking se zapo4va na zadna a ne na 1-va.
Jenite, kakto i mladite voda4i nqmat izgradena predstava kolko mqsto ostava sled kato te ve4e ne vijdat pbronqta na kolata zad tqj i ot tam za da se prezastrahovat ne dopuskat da doblijat kolata zad tqh maximalno.

Za tova v takiva sli4ai trqbva da se kara po-4esto nazad za da se svikne, kakto i sled katastrofa e mnogo vajno da se ka4ish v kolata o6te na sledva6tiq den, ako si vuv fizi4esko sustoqnie, de za da ne razviesh fobiq.
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
Re: Жените не били добри шофьори!?!
Мнение от Troshko » 24 Юни 2009 09:36
Батко т'ва и на теб ще ти е тегаво КОЛКОТО И ДА ТРЕНИРАШ ДА ГО НАПРАВИШ .ДОРИ МИСЛЯ НЕПОСИЛНО !!!andrian999999 написа:МОГАТ И ОБИЧАТ ДА КАРАТ САМО НА ЗАДНА biggrin.gifzi_zi_top написа:
Гледам и не вярвам на ушите си!
а това никога няма да могат да го направят! колкото и да тренират...
http://www.youtube.com/watch?v=vSUxOIzGYRk&feature=fvsr
http://www.youtube.com/watch?v=ewxrNSOKFow
п.п. щастлив човек съм , че не съм се родил жена.
ДА НЯМА http://www.youtube.com/watch?v=_dPmFHSE_9g&feature=fvw
НЕЩО ОТ СОРТА

Troshko
Troshko
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
Мнение от andrian999999 » 24 Юни 2009 12:27
Благодаря много се изкефих, на поста ти даже пиша с усмивка!Tibi.B написа:КАТО ИЗХОЖДАМ ОТ ТОВА ,ЧЕ СЪМ ТИ ЧЕЛ ДОСТА МНЕНИЯ НАЙ-МНОГО ПРИ ТЕБ ТВА ДА СТАНЕ
http://www.youtube.com/watch?v=8C2I9AuXDuU
но уви истината е друга. В началото не смеех да засила колата и да я хлъзна , щото и трябва по висока скорост. сега съм и свикнал и на дъжд я пързалям по малко и чакам ЗИМАТА с нетърпение. Защото "мое мнение за 4- ри месеца" няма никакъв смисъл и удоволствие от кола 4х4
на сух асвалт. пълна глупост, никои не може да ме обори , има го това леко , не толкова голямо недозавиване като на предното предаване от което ми настръхват косите и се чувствам безпомощен. ЗАТОВА САМО ЗАДНО ПРЕДАВАНЕ biggrin.gif
п.п.съжалявам не мога да довърша трябва да бачкам
andrian999999
-
- Почетен Администратор
Мнение от Uncle Dido » 24 Юни 2009 19:45
Тук си прав. Ако не се лъжа, още Първата Световна са карали свалените английски пилоти да летят веднага след свалянето. Ако останат живи и в кондиция, де.Japanese_fever написа:kakto i sled katastrofa e mnogo vajno da se ka4ish v kolata o6te na sledva6tiq den, ako si vuv fizi4esko sustoqnie, de za da ne razviesh fobiq.
Нещо като махмурлука и бирата. biggrin.gif
Uncle Dido
Мнение от Troshko » 24 Юни 2009 23:53
Задното си е задно 4х4 си е 4х4 и двте се парзалят ,само да можешandrian999999 написа:Благодаря много се изкефих, на поста ти даже пиша с усмивка!Tibi.B написа:КАТО ИЗХОЖДАМ ОТ ТОВА ,ЧЕ СЪМ ТИ ЧЕЛ ДОСТА МНЕНИЯ НАЙ-МНОГО ПРИ ТЕБ ТВА ДА СТАНЕ
но уви истината е друга. В началото не смеех да засила колата и да я хлъзна , щото и трябва по висока скорост. сега съм и свикнал и на дъжд я пързалям по малко и чакам ЗИМАТА с нетърпение. Защото "мое мнение за 4- ри месеца" няма никакъв смисъл и удоволствие от кола 4х4
на сух асвалт. пълна глупост, никои не може да ме обори , има го това леко , не толкова голямо недозавиване като на предното предаване от което ми настръхват косите и се чувствам безпомощен. ЗАТОВА САМО ЗАДНО ПРЕДАВАНЕ biggrin.gif

Troshko
Мнение от Ivche » 25 Юни 2009 13:13
Ти ми кажи сега защо се обясняваш..Tibi.B написа:Задното си е задно 4х4 си е 4х4 и двте се парзалят ,само да можешandrian999999 написа:Благодаря много се изкефих, на поста ти даже пиша с усмивка!Tibi.B написа:КАТО ИЗХОЖДАМ ОТ ТОВА ,ЧЕ СЪМ ТИ ЧЕЛ ДОСТА МНЕНИЯ НАЙ-МНОГО ПРИ ТЕБ ТВА ДА СТАНЕ

Ivche
Мнение от diver » 25 Юни 2009 16:31
Те хората правят по 600 коня за да има пауър слайд, Трошко успява да се завърти на най-невъзможните места само с 90 коняIvche написа:Ти ми кажи сега защо се обясняваш..първо, че човека явно не е чувал че с СТИ-та, Ево-та и прочие си се дрифти и второто и по-важното е, че не е имал късмета да се вози при теб-да вземе да прихване някоя мастър-техника в пързалянето на 4x4
![]()

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Мнение от Ivche » 25 Юни 2009 16:54
Само да допълня колегата в размислите за конете..На Трошко му пречи 4х4-то (знаем вече че с такова не се дрифти), пречи му ниската мощност, но пък си има верен помощник за въртенето на задника на оная сива палавница - РЪЖДИЦАТА!! ( той ще ме прощава, че го издадохdiver написа:Те хората правят по 600 коня за да има пауър слайд, Трошко успява да се завърти на най-невъзможните места само с 90 коняIvche написа:Ти ми кажи сега защо се обясняваш..първо, че човека явно не е чувал че с СТИ-та, Ево-та и прочие си се дрифти и второто и по-важното е, че не е имал късмета да се вози при теб-да вземе да прихване някоя мастър-техника в пързалянето на 4x4
![]()
![]()
![]()

И в крайна сметка..'що съм толкоз проста, да подкрепям някой от мъжки пол колко готино кара като темата е такава, че не трябва да го правя

но съвестта ми не позволява да скрия, че от него черпя опит в пързалянето на тея НЕпързалящи се машини..

п.с. ..и Кен Блок и други пичове от класа може от него да са се учили biggrin.gif biggrin.gif (че и те такива спънати колици карат ..

Ivche
Мнение от Troshko » 25 Юни 2009 21:34
Ivche написа:Само да допълня колегата в размислите за конете..На Трошко му пречи 4х4-то (знаем вече че с такова не се дрифти), пречи му ниската мощност, но пък си има верен помощник за въртенето на задника на оная сива палавница - РЪЖДИЦАТА!! ( той ще ме прощава, че го издадохdiver написа:Те хората правят по 600 коня за да има пауър слайд, Трошко успява да се завърти на най-невъзможните места само с 90 коняIvche написа:Ти ми кажи сега защо се обясняваш..първо, че човека явно не е чувал че с СТИ-та, Ево-та и прочие си се дрифти и второто и по-важното е, че не е имал късмета да се вози при теб-да вземе да прихване някоя мастър-техника в пързалянето на 4x4
![]()
![]()
![]()
)
И в крайна сметка..'що съм толкоз проста, да подкрепям някой от мъжки пол колко готино кара като темата е такава, че не трябва да го правя![]()
но съвестта ми не позволява да скрия, че от него черпя опит в пързалянето на тея НЕпързалящи се машини..
п.с. ..и Кен Блок и други пичове от класа може от него да са се учили biggrin.gif biggrin.gif (че и те такива спънати колици карат ..
"С голяма Пиш**а лесно се пикае"
Въпроса е да караш добре и слаба кола ,с бегачка всеки може

Troshko
Мнение от diver » 25 Юни 2009 22:28
Бе девойката добре караше, следвайки тази логика, дали няма да е фаворита на Десс?Tibi.B написа: "С голяма Пиш**а лесно се пикае"

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Мнение от Ivche » 25 Юни 2009 23:06
Първо: голяма, голяма, ма колко да е голяма.. и освен това като е голяма ще е по-трудно, защото е по-тежка за държене и по-бавно става целия процес, според мене колегата се е объркал и е имал предвид други биологични процеси..ма той си знаеdiver написа:Бе девойката добре караше, следвайки тази логика, дали няма да е фаворита на Десс?Tibi.B написа: "С голяма Пиш**а лесно се пикае"
Като оставим това настрана.. Десс пък от кога я чакам да се повозим взаимно, тя мене на Ярето, аз нея на.. каквото ми дадат laugh.gif laugh.gif

Ivche
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru