Няма спор че и 1000 на дали ще издаржат , макар че в състезание в 90% от времето са натоварени максимално, а ако бъдат карани като сериини ще издаржат повече.Но не това беше идеята ми в горното мнение, за да бъде един двигател наистина добар за сериино производство тои трябва да съчетае разход-обезшуменост-голям пробег и разбирасе стремеж към все по-добри динамични характеристики, но не за сметка на горните три неща, което няма спор бензиновите мотори одавна са постигнали и стават все по добри.Хубавото е че и дизелите намериха този баланс и е вапрос на лично убеждение какво ще си вземеш.Феновете на дизелите спокоино могат да си вземат дизелова кола и да разполагат с актуални динамични характеристики, а не като едно време мудните и бавномислещи дизели които бяха само за пенсионери.Kiki написа:Това е така, ама колко хиляди километра издържат тези двигатили?misho09 написа: от бензиновия двигател може да се извади много повече.За пример ще дам болидите на Ф1 които от обем на двигателя 2.4 вадят по 1000 к.с.
И дали са хиляди!?
Верно ли имало такова нещо , като google ? Леле и аз да не знам !misho09 написа:bass_man не е лошо първо да отвориш google, да напишеш маховик, да цъкнеш на изображения и да видиш парво как изглежда това творение пък след това ако представлява интерес за теб може да му прочетеш и определениетодругото оставям без коментар, то е мнение само за ценители на което колегите могат да се посмеят laugh.gif малко...........И последно за теб да уточноя че формула 1 не са едни колички дето правят (дзиу-дзиу-дзиу) а нещо ню-ню по различно и ако понятието литрова мощност ти говори нещо може да си сигорен че са най-мощните мотори. (жокер: мощноста за този обем) иначе има кораби с по около 2000 к.с. прав си по са мощни
Едни авомобилни гуми издържат десетки хиляди километри. А найковете?Bass_Man написа:Да бе , а Найковете кой ще ги плаща ? laugh.gifVesko написа:Ако човек ходи пеш няма да има никакви разходи по подръжка biggrin.gif
+ това стави се износват храна се хаби ! Нямало разходи .
![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: Amazon [Bot], ExTaZz и 7 госта