Жалко ,значи няма да са тия гуми следващите ми. Иначе всеки си преценя как и с кво да кара зимата. Аз не карам много , тука в Пловдив сняг има няма месец максимум. А и мога да си позволя да не карам 1 месец ,въпреки че съм карал и в сняг със сегашните и не е чак толкова плачевно състоянието както го описваш.HooLigaN написа: има ги само на 50 и то само 195 за 15ките гледах вав форума на хонда има доста хора които карат с такива и са доста доволни иии колега вземи си всесезонни гуми и да не се занимаваш щом това те притеснява нямам нищо против това да си караш сас летни гуми зимата ама си като скиор колата си ходи кадето си иска тази зима бях така и повече няма да се повтори това по добре и ти него прави
Yokohama parada spec-2
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:

- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
Зимните гуми са нещо, което може и да не ти трябва толкова и да го имаш. Но може да са нещо, което само един път ще ти е нужно, няма да го имаш и ще си биеш главата.
Така че, колега карай си с каквото знаеш, аз също съм карал много зими без зимни гуми, но се надявам да ги направят задължителни, защото явно хората нямат трезва и реална преценка и си карат майсторски с летните гуми. Едва ли някой ще си спре колата зимата и ще ходи пеша или ще търси друг транспорт, както казваш.
Не го приемай лично, просто не искам твоето мнение да става еталон за никой
Така че, колега карай си с каквото знаеш, аз също съм карал много зими без зимни гуми, но се надявам да ги направят задължителни, защото явно хората нямат трезва и реална преценка и си карат майсторски с летните гуми. Едва ли някой ще си спре колата зимата и ще ходи пеша или ще търси друг транспорт, както казваш.
Не го приемай лично, просто не искам твоето мнение да става еталон за никой

Carina E 4AFE LB 1992
Re: Yokohama parada spec-2
Имам навъртяни около 5000км. с тях, на сух асвалт гумите се държът исключително стабилно, което не може да се каже при мокра настилка, но гумите си заслужават парите, мойте ги купих по 130лв за брой 195/50/15 и мисля че цената е нормална.HooLigaN написа:колеги мисля да взимам такива гуми какво може да ми кажете за тях и знаете ли на какви цени 195/50/15 са аз имам наблиудения че има мнгоо големи разлики в цените пуснах запитване в анкетата за гуми на май няма да получа отговор и затова реших тук да попитам
Re: Yokohama parada spec-2
еее нещо такова исках да чуя мен мокрия асвалт не ме претеснява понеже карам бавничко на мокро щото наще пътища в Бургас са много зле и локвите са изклиучително големи повече от 60-70 км невдигам мерси за мнението