Аудио въпрос
Аудио въпрос
не знаех къде другаде да постна този въпрос, затова пиша тук. взел съм си кабел с 3.5мм в двата края - съответно за плейъра на колата и мп3-то. звукът е много по-слаб на AUX, отколкото ако сорса е СД-то или радиото. въпросът ми е дали има значение колко скъп, демек качествен е кабела и от това да зависи колко слаб или силен ще е звука? или няма значение от кабела - AUX сигнала винаги е по-слаб?
Аз бих отишъл до някой магазин и ще им кажа, че само ще пробвам кабела. Остави им там пари да знаят, че няма да си тръгнеш. Ако няма ефект го върни. Ама да е някой по-скъпичък да си сигурен, че проблема не е в кабела.
Има вероятност да е от кабела. Некачествена изработка, прекъснат кабел, некачествен кабел(тънка сплав и не толкова проводима).
Също добре разгледай книжката и настройките на плеара, да не някъде да има настройка за увеличаване на сигнала от AUX.
Успех
Има вероятност да е от кабела. Некачествена изработка, прекъснат кабел, некачествен кабел(тънка сплав и не толкова проводима).
Също добре разгледай книжката и настройките на плеара, да не някъде да има настройка за увеличаване на сигнала от AUX.
Успех