Reika za Carina E 1.8 7A-FE
Tarsq reika za Carina E 7A-FE. Razbrah 4e tova e edin ot malkoto problemi na ''Angliisksta Carina''Remontira li se izobshto ili trqbva da tarsq vtora raka.POMOGNETE.
W BG moe i da se "remontira", no remonta predpolag
V BG trudno se namira qponska,pove4eto sa Angliiski. Po princip vtora upotreba Angliiska si e napravo samoubiistvo no kakvo da napravq. Haresal sam Toyota Picnic-nqkakvo mnenie za tazi kola.
Namerih qponska reika,no mi kazvat 4e e razli4na ot angliiskata. Kakvo ozna4ava tova i dali moje da se prisposobi za moqta.Kakvo trqbva da se napravi ?
Re: Reika za Carina E 1.8 7A-FE
Може! Само захващането и е различно - т.е. трябва да я вземеш заедно със него! Страшен късмет си извадил, честито! biggrin.gifjengel66 написа:Namerih qponska reika,no mi kazvat 4e e razli4na ot angliiskata. Kakvo ozna4ava tova i dali moje da se prisposobi za moqta.Kakvo trqbva da se napravi ?
Може! Само захващането и е различно - т.е. трябва да я вземе
Blagobarq ti mnogo.Deistvam po vaprosa,kato sam gotov shte komentiram rezultata.
Qponskata reika se slaga i parvata godina ot proizvodstvoto na Evropeiskata Karina.Tvoqt priqtel da proveri po morgite za udarena Karina i da nakara da svalqt reikata.Po princip si e kasmet da se nameri qponska reika no shtom az namerih zna4i ne e nevazmojno.V Avstriq sashto ima nova reika evropeisko proizvodstvo za 500 evro.Qponskata reika mi q donesoha zaedno sas skobata i tampona za zahvashtane kam mosta i stana bez problemi.
уф, пак за тази прихлопваща рейка...
А бе да питам (защото колата ми е уличница и нямам канал наблизо
да поогледам отдолу) - доколко е фатално това прихлопване?
Може ли да доведе до по-големи поразии по предното окачване?
Нали, предполагам, и на някои европейски коли я има тази "конструкция".
Там как го решават този проблем - защото в някои руски форуми
пише, че по кормилната рейка (и някакво карданче) имало някакви болтове за стягане
- това за японският вариант ли е или за "немският".
А бе да питам (защото колата ми е уличница и нямам канал наблизо
да поогледам отдолу) - доколко е фатално това прихлопване?
Може ли да доведе до по-големи поразии по предното окачване?
Нали, предполагам, и на някои европейски коли я има тази "конструкция".
Там как го решават този проблем - защото в някои руски форуми
пише, че по кормилната рейка (и някакво карданче) имало някакви болтове за стягане
- това за японският вариант ли е или за "немският".
Pri men reikata ne tropashe,a sviri kato izhvarli masloto v manshonite. Nai lesno mojesh da proverish kato proverish manshonite dali sa palni s maslo-tova e garanciq 4e reikata si e otishla. A tropaneto moje da e ot neshto drugo-naprimer tampona na nosa4a. Az smenih celiq nosa4,zashtoto go nqma kato otdelna 4ast.Proveri kade e problema i shte ti dam savet.