Toyota Corolla Trueno AE86 vs. Nissan Silvia S12
- doktorross
Toyota Corolla Trueno AE86 vs. Nissan Silvia S12
Не знам дали мястото на темата е тук,но искам да чуя мнението на спецовете във форума,кой от двата автомобила,които са съвременници е по-доброто решение за дрифт 

- Прикачени файлове
-
- 86originstylish.jpg (54.48 KiB) Преглеждано 4598 пъти
-
- 800px-Nissan_200sx_SEcrop.jpg (55.14 KiB) Преглеждано 4598 пъти
Toyota corolla ke70 te72 liftback'79
- doktorross
От известно време се заглеждам по тоя модел,чета за него и почвам да го харесвам,с королата доста си приличат,пак със задно са и не са чак толкова екзотични,стандартно са с турбо което обещава достатъчно въртящ момент,но се питах какво не им е наред,че не са предпочетени от големите в дрифта,както труено,например
Погледни някой дрифт шампионат и ще видиш бая с12,13 и 14...Даже в момента в мобиле има едно с12 на 1500лв в перфектно състояние, на фона на продаваните ае-та. Стандартно обаче не всички са с турбо.doktorross написа:От известно време се заглеждам по тоя модел,чета за него и почвам да го харесвам,с королата доста си приличат,пак със задно са и не са чак толкова екзотични,стандартно са с турбо което обещава достатъчно въртящ момент,но се питах какво не им е наред,че не са предпочетени от големите в дрифта,както труено,например

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- doktorross
Изобщо не разполагам с излишни пари,харесвам много АЕ86,но по-точно труено,с вдигащите фарове,които са голяма рядкост,а няма по-близък до визията на труено автомобил със задно от силвиа S12,не го искам точно заради дрифта,а за да си направя кефа,когато ме захапе,естествено,че S13,S14,S15 ми харесват повече,но при тях цените са непосилни за мен,не съм спортист,както и нисана не е твърде спортен,но ми харесва,нямам някакви зловещи амбиции,искам я за ежедневна употреба и се питах какво не му е наред на модела... 

Всичко си му е наред. Просто е старичък. Виж и някой 200сх дали няма ти хареса. Лично аз не се сещам за по-евтина дрифтарка, дет да става и за ежедневка. Допускам, че след нова година кат паднат акцизите, ще бъде доста актуална.doktorross написа:.. се питах какво не му е наред на модела...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
здр
аз имах силвия с 12 само 4е не беше турбинирания мотор а 2000 куб. 86 година наистина е на доста години но повярваите ми не сам карал по валнуващ и здрава наистина здрава кола (за 3 години и около 30-35 хил.км) смених 2 предни амуртисиора и то заради патищата разбира се .тогава нямах голям опит с шофирлака за дрифт незнам но коли правени 15 -20 години по касно немжеха да ми се упрат.гледаш как стрелката на оборотомера се разварта ли разварта.ае ако намериш читава приятел определено ще ти се оправя настроението от скапания ден на работа като се качиш да се прибереш.(разхода на моята варираше 10 -13) зависи откарането).Ума понякога не ми го побира 86 година когато баща ми е спирал на всеки 30 км москвича че е загрял, японците какви неща са правили

- doktorross
- doktorross