Yaris TSport vs ....
Yaris TSport vs ....
Привет на маняците от форума на Toyota.
Бих искал да попитам има ли в този форум собственици на Yaris TSport без значение нов или стар модел.
Ако ДА моля споделете впечатленията си от колата и нейните конкуренти: Mitsubishi Colt CzT, Suzuki Swift Sport, Fors Fiesta Sport, Citroen C2/3 VTS, Honda Jazz RType
Бих искал да попитам има ли в този форум собственици на Yaris TSport без значение нов или стар модел.
Ако ДА моля споделете впечатленията си от колата и нейните конкуренти: Mitsubishi Colt CzT, Suzuki Swift Sport, Fors Fiesta Sport, Citroen C2/3 VTS, Honda Jazz RType
It's not the ride, it's the rider
----------------------------------------
http://suzuki-swift.forumotion.com/
- alexandargv
Аз карам T-sport (стария модел от 2001 г.) и съм много доволен, а как върви.... в събота по магистралата преди Бургас вдигнах 190 км/ч с трима човека и багаж. Който не вярва имам клипче. Бих заложил на тази кола от изброените и ако трябва да си взимам нова пак такава бих си взел 

Toyota Yaris 2008 1.3VVT-i LUNA
А има ли някой с новия TSport ??? Да сподели мнение
Стария е готин ДА ама новия ми е интересен ;-)
Интересува ме някой има ли мнение коя кола е по добра Yaris, Swift или Colt, имам предвид SPORT версиите ;-) Разбира се !
Стария е готин ДА ама новия ми е интересен ;-)
Интересува ме някой има ли мнение коя кола е по добра Yaris, Swift или Colt, имам предвид SPORT версиите ;-) Разбира се !
It's not the ride, it's the rider
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Vurvi gi karai vsi4kite i koqto nai-mnogo ti dopadne, neq vzemi.
Az sum za Yaris-a all the way!!!
Za kakvo 6te polzvash kolata, za rabota ili za guzariq?
Az sum za Yaris-a all the way!!!

Za kakvo 6te polzvash kolata, za rabota ili za guzariq?

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
хехе, мисля, че го познавам laugh.gifmitoko написа:яриса е фърхааааааааааааа...
днес един виден съфорумник за малко да ни отнесе на цариградско с неговия черенпосле избяга у тунела.... поздрави...
п.п. същия ако чете да се яви на срещата за рапорт laugh.gif
alexandargv - с теб ли се засякохме на шератон миналата седмица ?
не че нещо, но на същата магистрала аз с 3 човека и багаж и 1.4 д4д вдигнах 199

Today. Tomorrow. Toyota.
баце тази кола нещо не вари ми се струва много малко дигаalexandargv написа:Аз карам T-sport (стария модел от 2001 г.) и съм много доволен, а как върви.... в събота по магистралата преди Бургас вдигнах 190 км/ч с трима човека и багаж. Който не вярва имам клипче. Бих заложил на тази кола от изброените и ако трябва да си взимам нова пак такава бих си взел
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Че това и обикновен ярис 1.3 бензин автоматик го правиalexandargv написа:Аз карам T-sport (стария модел от 2001 г.) и съм много доволен, а как върви.... в събота по магистралата преди Бургас вдигнах 190 км/ч с трима човека и багаж. Който не вярва имам клипче. Бих заложил на тази кола от изброените и ако трябва да си взимам нова пак такава бих си взел

Аз съм с yaris ts 2004, но карам и един swift sport и честно казано яриса си дава повече кеф, по-адекватен е и в ниските обороти. Интериора на яриса е по-добър, суифта е малко дървен. Според мен, спрямо новия ярис, суифта има по-спортно поведение и визия. Интересно ми е да ги пробвам двете, така, че ако има някой ентусяст може да направим една пробна дръпка.
нали на ярис 1.4 d4d по каталог му дават максимална скорост 175км/ч.дори и да може повече нямат ли ограничител на скоростта???"бившото"ми ауди по каталог го даваха 198км/ч--правеше ги без проблем и точно преди 200 стрелката заковаваше.пробвал съм и по нанадолнище--същата работа.сега яриса //бензиновия//и него го дават 175 по каталог и си мисля че там ще заковава......ама още ми е нов едва на 1500км.и не смея да го пържа biggrin.gif biggrin.gifstyle написа:хехе, мисля, че го познавам laugh.gifmitoko написа:яриса е фърхааааааааааааа...
днес един виден съфорумник за малко да ни отнесе на цариградско с неговия черенпосле избяга у тунела.... поздрави...
п.п. същия ако чете да се яви на срещата за рапорт laugh.gif
alexandargv - с теб ли се засякохме на шератон миналата седмица ?
не че нещо, но на същата магистрала аз с 3 човека и багаж и 1.4 д4д вдигнах 199
Toyota YARIS 1.33-100кс.2009..... Renault megan-Coatch 1.6-90кс-98г
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Нямаш ограничител. 175 ти е максималната скорост но не по километраж а реално (засечено по GPS или радар). А за немските бракми е нормално да ги ограничават щото пукат яко по 4-5 литрови двигатели и после не мислят кво се случва с автомобила при тези скорости които може да достигне...а и както нямат и ограничение на аутобаните не ми се мислиsacho7803 написа:нали на ярис 1.4 d4d по каталог му дават максимална скорост 175км/ч.дори и да може повече нямат ли ограничител на скоростта???"бившото"ми ауди по каталог го даваха 198км/ч--правеше ги без проблем и точно преди 200 стрелката заковаваше.пробвал съм и по нанадолнище--същата работа.сега яриса //бензиновия//и него го дават 175 по каталог и си мисля че там ще заковава......ама още ми е нов едва на 1500км.и не смея да го пържа biggrin.gif biggrin.gif