Yokohama parada spec-2
Yokohama parada spec-2
колеги мисля да взимам такива гуми какво може да ми кажете за тях и знаете ли на какви цени 195/50/15 са аз имам наблиудения че има мнгоо големи разлики в цените пуснах запитване в анкетата за гуми на май няма да получа отговор и затова реших тук да попитам
http://www.barzgumve.com/
Колега погледни тук много приятели останаха доволни от покупката през този сайт!
Колега погледни тук много приятели останаха доволни от покупката през този сайт!

A car without TURBO is like a man without BALLS!
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
6to be, tiq na tirerack sigurno sa kum $80-90 par4eto, koeto s dostavki i drugi taxi oburnato v levove pri kurs 1.30lv. za dolar si e to4no okolo 120lv za guma. Puk i tezi gumi nali se vodqt high performance.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
btw на barzgumve.com сигурно има хубави оферти, обаче някои са малко над пазарната цена.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

Имаше някъде по форумите тема за тези гуми. 126 ми се види малко, май доколкото не ме лъже паметта се правят в турция.
Най-добре пиши в гугъл и ще ти излеза, не са толкова много темите. Аз лично съм със тойо проксис т1р и съм много доволен, а и са японски. Загледай се и по гудиър игъл ф1.
Освен това аз от нета не бих купувал, защото неможе да си сигурен в дота - гумата трябва да е произведена до преди 6 месеца, а не да е лежала по складове /откъдето е и по-ниската цена/ на едни и същи модели...
Най-добре пиши в гугъл и ще ти излеза, не са толкова много темите. Аз лично съм със тойо проксис т1р и съм много доволен, а и са японски. Загледай се и по гудиър игъл ф1.
Освен това аз от нета не бих купувал, защото неможе да си сигурен в дота - гумата трябва да е произведена до преди 6 месеца, а не да е лежала по складове /откъдето е и по-ниската цена/ на едни и същи модели...
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Тия гуми за 15-ки има ли ги на 60 или са само на 50 че мойта ще е хептин като щъркел с такива. Иначе гумата изглежда доста извратено ,четох добри отзиви за нея и цената и е доста добра като за класа. Единствено което не ми допада е че са прекалено лятни и после трябва да се взима и зимна гума biggrin.gif
Жалко ,значи няма да са тия гуми следващите ми. Иначе всеки си преценя как и с кво да кара зимата. Аз не карам много , тука в Пловдив сняг има няма месец максимум. А и мога да си позволя да не карам 1 месец ,въпреки че съм карал и в сняг с сегашните и не е чак толкова плачевно състоянието както го описваш.
Жалко ,значи няма да са тия гуми следващите ми. Иначе всеки си преценя как и с кво да кара зимата. Аз не карам много , тука в Пловдив сняг има няма месец максимум. А и мога да си позволя да не карам 1 месец ,въпреки че съм карал и в сняг с сегашните и не е чак толкова плачевно състоянието както го описваш.
Последно промяна от Ael на 19 Юни 2009 15:17, променено общо 1 път.

има ги само на 50 и то само 195 за 15ките гледах вав форума на хонда има доста хора които карат с такива и са доста доволни иии колега вземи си всесезонни гуми и да не се занимаваш щом това те притеснява нямам нищо против това да си караш сас летни гуми зимата ама си като скиор колата си ходи кадето си иска тази зима бях така и повече няма да се повтори това по добре и ти него правиAel написа:Тия гуми за 15-ки има ли ги на 60 или са само на 50 че мойта ще е хептин като щъркел с такива. Иначе гумата изглежда доста извратено ,четох добри отзиви за нея и цената и е доста добра като за класа. Единствено което не ми допада е че са прекалено лятни и после трябва да се взима и зимна гума biggrin.gif

колега до колкото знам йокохама са си изместили производството на филипините и на тези така пишеше а на тези гуми които гледах аз преди месец някъде може и малко повече дота им беше 46 седмица от 2008 година това ще рече средата на декември мисля че е добре а за цената за всеки различно в първия магазин ми казаха 150 след като им казах че сам намерил и по евтино доиде шева и се саглси на 126 в дияната бяха кам 140 и никакво намаление за часни лицаzzecov написа:Имаше някъде по форумите тема за тези гуми. 126 ми се види малко, май доколкото не ме лъже паметта се правят в турция.
Незнам колкоса глупости ,но един приятел кара Ауди Q7 и си купи гуми от тука........Отива в Германия на гости при брат си и пука гума.....Отива да му я правят ,но нестава много е срязана ,иска да си купи нова и пичовете от Германия го питат от каде ги е взел тези гуми ,защото били много ниско качество!zzecov написа:Пълни глупости...miLen4o написа:Еми според мен тука в БГ гумите са голяма мъка за много хора(цените),а качеството невярвам да е от най-доброто.Мисля ,че докато стигнат до БГ гумите са останали само някво 3-то или 4-то качество.
A car without TURBO is like a man without BALLS!