това не мисля че е добър ход, не че разбирам много де..desotodorov написа:на задните главини пасват без хлабина - в предните имаше съсвсем лека - в рамките на 0,1-ия мм но за по сигурно пробвах и с навиване на един слой изолирбанд - перфектно се получава - но е ефект няма.
Вибрации на волана и купето-КаринаЕ 2.0-проблема се реши :)
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

Ами - ако се направи внимателно "тиксуването" - т.е. да се навие един пласт - (толкова беше достатъчно при мен) става....ако има нужда от повече - няма как - получава се презастъпване.
Такааааааааа...сега да ви кажа...загадката се разреши...след поредната смяна на джанти - взех метални от един колега от форума - 15" от Авенсис и ги залепих...набрах до към 120...хахахаха... пак вибрация...ОБАЧЕ, пред мен се изпречи кола и натиснах с пирачките - ха познайте....при спирането от 130 до към 110 - изкъртващо вибриране...КРИВИ СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ
...ще кажете че няма начин да се получава вибрация без натискане на спирачка - ДА АМА НЕ - след като им "пуснаха стружка" - всичко заспа...лека вибрация започва след 150...ама аз дотолкова не карам....до гадната докторхаусовска диагноза обаче достигнах след толкова смени на джанти, гуми, баланс, регулиране преден мост, смяна предни лагери, всички кормилни накрайници...и защо...защото просото не ми тресеше при спиране...а за мен - това БЕШЕ гаранция че дисковете са прави.....е ... свърши се най-накрая...сега съм с три комплекта джанти - металните - съответно със зимни и летни гуми...и летите...милите, толкова ги харесвам...но ще ги пусна за продажба - дадох може би към 300лв за монтаж/демонтаж/баланс, така че казах - СТИГА за поне 2 години...а да ги държа така - няма смисъл.
Та така ... това е ... не са карета, ами дискове...тяната мамица...ей...а идва време за море
...ебаси...да си печем диско...аааа дупетата ...и т.н. айде...на всички със здраве...
Такааааааааа...сега да ви кажа...загадката се разреши...след поредната смяна на джанти - взех метални от един колега от форума - 15" от Авенсис и ги залепих...набрах до към 120...хахахаха... пак вибрация...ОБАЧЕ, пред мен се изпречи кола и натиснах с пирачките - ха познайте....при спирането от 130 до към 110 - изкъртващо вибриране...КРИВИ СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ

Та така ... това е ... не са карета, ами дискове...тяната мамица...ей...а идва време за море

леле мале. определено темата ще е полезна
честито за решаването на проблема 

stay up and keep shining!!