Спортни пружини за корола E15.

Аватар
momchilganev
Обратна връзка:

Спортни пружини за корола E15.

Мнение от momchilganev » 12 Юни 2009 19:42

Здравейте на всички. Първо искам да изкажа мнение за новата корола която я имам от три месеца и съм на 5000км.
1во качеството на изработка не е кой знае какво.
2ро късите светлини са много слаби особено в мокро време нищо се не види.
3то с висока скорост не получавам усещане за контрол.- волана е много мек и не чувствам пътя
4то като вали дъжд в купето дрънчи като в консервена кутия и адски много ме дразни
5 задното окачване е доста меко и с висока скорост (150км/ч) се накланя купето и ме е страх да вдигна повече.
6 ММ-Т трансмисията от време на време се шашка и изпадам в едни доста интересни ситуации. От сорта на забравя да превключи на по горна предавка(1ва-2ра предавка).
7 от време на време предното окачване издава странни звуци. Мисля си, че някои южно африканец си е забравил инструмента и той ми хлопа. (метал в метал).
8 миналата седмица намерих една рапидка в краката си и съм я прибрал да им я занеса за резервна част.
Главният проблем в момента ми е как да си реша проблема с окачването и дали въобще да вземам спортни пружини или да търся анти рол бар или каквото и да е било.
Ако някои има някакво наблюдение и мнение да каже а на тези които само си чешат езиците някъде другаде да го правят.
Търся компетентни хора
Благодаря in advance!

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 14 Юни 2009 00:51

със 150 н е е хубаво да правищ много лъкатушения с волана. иначе предполагам е по-стабилна от Е11, като моята, с която съм вдигал 230. ако сложиш спортни пружини ще ти друса много по нашите хубави пътища. най-вече в града, защото другите ги пооправиха. пък и тя не е спортна кола.
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Публикувай отговор