Обективно мнение за една Carina

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Tenebrus

Обективно мнение за една Carina

Мнение от Tenebrus » 13 Юни 2009 19:30

сега господа...благодаря предварително на отзовалите се...имам въпрос отностно една карина...
колата е бензинка, 1.8, 95-та година...като я гледах пишеш 115 хилки, но да ги кажем че не са толкова ;)
интересува ме какви са най-честите проблеми с тая кола, и общо взето какво да гледаме с механика като отида да я гледам...
запалих я (без да я карам, щото нямаше акумулатор) и двигателя беше приятно тих, а като го надух беше разярен ;)...
но аз не съм механик...не разбирам от коли, освен от боя (за което колата беше идеална)
трябват ми сериозни обективни мнения, а не да ме навивате...достатъчно се навих и аз...
освен това ГОРЕ-ДОЛУ колко харчи този звер...

Аватар
miLen4o
Обратна връзка:

Мнение от miLen4o » 13 Юни 2009 20:11

Ами колега аз имам Карина само ,че е дизел 1997г.Като цяло автомобила е много здрав.Болното и място е биалетките,но по нашите пътища е обяснимо.Това ми е втората Карина старата беше същата и на старата за 2 години нищо не съм и правил.А и нали знаеш ,че една кола на старо се купува с голяма доза късмет на външен вид е добре,но двигателя си остава скрита картинка,дано имаш късмет,успех! :thumbsup:
A car without TURBO is like a man without BALLS!

diver

Мнение от diver » 13 Юни 2009 20:40

Колата е толкоз здрава, че чак е скучна. Характерни болести са кормилна рейка, казанче с течност на пръскалките и биалетки. От тези рейката е малко по-скъпа като ремонт. Другото са жълти стинки. За харченето е относително, но като цяло за този клас е по-скоро икономична.
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
kalin

Мнение от kalin » 13 Юни 2009 21:31

От 4 месеца карам такава, автоматик, харчи ми 20 литра на 110-120 мили градско на малки (до 6-12 мили) разстояния. В момента е на 117 хиляди мили (карам я на острова)...купих я на късмет от иБей biggrin.gif
http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C Изображение
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 13 Юни 2009 21:57

kalin написа:От 4 месеца карам такава, автоматик, харчи ми 20 литра на 110-120 мили градско на малки (до 6-12 мили) разстояния. В момента е на 117 хиляди мили (карам я на острова)...купих я на късмет от иБей biggrin.gif

Мамичката ви и Ингилизи. Кви са тия мили бе, Калинчо - Малинчо?! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Забрави ни ти... bash.gif

По темата - колега, послушай Дайвер.

Приготви се за казанче и биалетки....и толкоз.

Tenebrus

Мнение от Tenebrus » 13 Юни 2009 23:45

мерси за мненията, но както се оказа най-вероятно няма да я взема защото ми ляга скъпичко...не че цената и е лоша, но имам супер добра оферта за ВЕЧЕ регистрирано МПС...няма да кажа какво че да не ме биете :Р
мерси все пак, и от другаде чух че е корава кола...бе не се знае всъщност...ще видим след 20ти т.м. когато отида да видя другата...едвам спа от превъзбуденост...
личната кола си е голям кеф...писна ми да карам на бащата :)

Публикувай отговор