Въпрос за Авенсис
Въпрос за Авенсис
Харесъл съм един Авенсис 2006г. 2000куб. Д4Д 116кс. автоматик на 80000км. купена от ТМауто, та ако може да ми кажете що за автомобил е това - динамика,разход,подръжка,какво е хубаво да се смени,слаби места и тн... Благодаря и успех на всички.
Жените шофиори са като звездите-ти ги виждаш но те тебе НЕ .
Не котене са ти проблем а автоматика. Спъва я доволно...sashkosas написа:Всъщност утре ще го видя - така ми казаха и аз затова и питам в форума защото всеки може да говори каквото си иска и да ме излъже.
Колко коня мислиш че ще е щом е автоматик?

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Аз карам такъм, но 2005 комби и не автоматик. Цената не знам дали е нормално. По шваке от тази година е 24500 лв.
Иначе за сега нямам никакви оплаквания от колата, при все че се ползва и за товарна - 1 евро палет при свалени седалки влиза точно. Мерено е многократно и 500кг си ги носи без замисляне. Толкова макс ми се е налагало да товаря. За семейна кола е идеална, макар че на жена ми все и е малка (то май при всички е така). Но за дълъг път няма грешка. Едно време пътувах доста до Испания. Сам София - Барселона при спазване на ограничения и една почивка от около 4 часа - 36 часа тотал.
Единствения му минус за мен е, че не е за центъра на София - доста е големичък.
Много ме сърбят ръцете вече да отскоча до Пловдив да видя на Мечо джаджите за още малко коне.
Ами това - скучна кола, иска само нафта и газ
Иначе за сега нямам никакви оплаквания от колата, при все че се ползва и за товарна - 1 евро палет при свалени седалки влиза точно. Мерено е многократно и 500кг си ги носи без замисляне. Толкова макс ми се е налагало да товаря. За семейна кола е идеална, макар че на жена ми все и е малка (то май при всички е така). Но за дълъг път няма грешка. Едно време пътувах доста до Испания. Сам София - Барселона при спазване на ограничения и една почивка от около 4 часа - 36 часа тотал.
Единствения му минус за мен е, че не е за центъра на София - доста е големичък.
Много ме сърбят ръцете вече да отскоча до Пловдив да видя на Мечо джаджите за още малко коне.
Ами това - скучна кола, иска само нафта и газ
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Здрасти,
ако можеш да изчакаш някой друг месец ще ти продам моя, купен и обслужвам в ТМ ауто на 55 000 км. Avensis Executive 2006 2,2 150 p.s. 6 скорости с автопилот. Уникално запазен.Всички екстри за модела.
Ако се интересуваш пиши аз се намирам в момента в Пловдив а за цената ще се разбереме.
ако можеш да изчакаш някой друг месец ще ти продам моя, купен и обслужвам в ТМ ауто на 55 000 км. Avensis Executive 2006 2,2 150 p.s. 6 скорости с автопилот. Уникално запазен.Всички екстри за модела.
Ако се интересуваш пиши аз се намирам в момента в Пловдив а за цената ще се разбереме.
toyota avensis 2,2 D4D 2006 ex.
Аз имам същият автомобил ръчка и е 2003 година. Както каза колегата само нафта да му наливаш.
Върви и вози много добре. За маневреноста мога да поспоря. За обратен завой ми трябват 3,5 ленти. Две в насрещното и аз да тръгна от половината на тази от към тротоара. Хич не го бива за маневриране,но е страхотен автомобил.
Върви и вози много добре. За маневреноста мога да поспоря. За обратен завой ми трябват 3,5 ленти. Две в насрещното и аз да тръгна от половината на тази от към тротоара. Хич не го бива за маневриране,но е страхотен автомобил.
TOYOTA Avensis T4 D-4D 2.0