п.с. А най-добре никаква храна и напитки в колата ( моето вече свикна)

Еми аз го свалям праха от таблото щото ако има нещо да падне на земята и после да го изсмучаdesSs написа:миленчо, праха не се ли бърше след прахосмукачката? че тя понякога вдигне още...
аа ясно, мерсиmiLen4o написа:Еми аз го свалям праха от таблото щото ако има нещо да падне на земята и после да го изсмучаdesSs написа:миленчо, праха не се ли бърше след прахосмукачката? че тя понякога вдигне още...А и казах че накрая след прахосмукачката го минавам с полир за табло, а за полира за гуми се прави за красота стават черни като нови и ,ако ги намажеш внимателно не полепва по джантите.
Колега отиди в някой магазин за автоаксесоари и питаи за паста "3М" от нея има 1,2,3,4 и 5 номер ако не се лъжа по принцип е за машинно пастиране ,но ако не са много големи драскотините може и на ръка да я оправиш!Petar написа:Daite mi syvet s kakvo ili kakva pasta da vzema zada mahna draskotinite po boiata . Onia den hodih malko na razhodka do edna pehtera i minah pez mnogo tesen pyt a otstrani na pytia imahe mnogo draki i iavno sym minal blizo do niakoia i imam edna dylga deruga ot edinia do drugia krai na kolata vijdase daje na mesta leko bialo iavno e grunda .Dali tova moje da se opravi s niakava polir pasta
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта