Спортен филтър на Карина_Е + интеркулер!
Спортен филтър на Карина_Е + интеркулер!
Мнение от miLen4o » 10 Юни 2009 09:56

miLen4o
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Uncle Dido » 10 Юни 2009 19:21
Uncle Dido
nikolov22
diver
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Мнение от Me4oKyX » 10 Юни 2009 22:16

Me4oKyX
Мнение от diver » 10 Юни 2009 22:26
Да си я кара тъй по тази логика. Има закони на физиката сметам знаеш. Демек вървенето повече е за сметка на харченето...Само собствениците на дизели може би смятат че хем може да върви, хем да е и икономомична...само дето практиката показва че нито вървят нито са толкоз икономичнио колкото им се иска на някой...Me4oKyX написа:diver - и да върви повече, ще гори повече, а да не говорим, че сам знаеш колко опасна може да е нова кола, която тепърва почваш да правиш...... Я има някой скрит дефект, я загнила някъде.... Как да смениш кола, която знаеш всичко почти за нея, като ще е дадеш за без пари и ще трябва дори да доплатиш за новата... Че и газова уредба, че и там проблеми.... По-лесно ще е да си сложи наистина такова кулърче май

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Мнение от miLen4o » 11 Юни 2009 12:51

miLen4o
-
- Почетен Администратор
Мнение от Uncle Dido » 11 Юни 2009 21:49
Но все пак си мисля, че упражнението ще е леко безмислено, защото това турбо е малко и пълни бавно кулера.
Но пробвай все пак, че ми е интересно.
П.П. можеш да импровизираш с въздухозаборници към кулера, ама ще трябва да режеш кората отдолу...Или я махни изцяло, колкото за пробата.

Uncle Dido
miLen4o
-
Мнение от sashoskiora » 11 Юни 2009 23:01
Темата е много глупава,както и коментарите,на този двигател нищо неможеш да му правиш.Това е един от най здравите дизелови двигатели.Концентрирай средствата си в качествена поддръжка на автомобила си,хубави гуми,аудиосистема ако щеш но в техническо отношение не трябва да се пипа нищо.Това с филтъра е напълно безмислено и вредно за автомобила ти.miLen4o написа:Еми аз си мислех за кулер от Венто , че е доста малък.А иначе за турбото ,защо да е малко доста голямо ми изглежда ,а на вентото ми изглежда по малко.Пък и просто съм го намислил като идея за сега!
sashoskiora
Мнение от miLen4o » 11 Юни 2009 23:11
Бре, Колега ти май нещо се изнерви....колкото и да е безмислено аз мисля да опитам.......на 20 години съм и за това се обръщам към хора който разбират от тези неща, пък и съм съгласен за хубавите гуми ,ама тая аудиосистема най-много сигорно ще ми помогне,сигурен съм..........sashoskiora написа:Темата е много глупава,както и коментарите,на този двигател нищо неможеш да му правиш.Това е един от най здравите дизелови двигатели.Концентрирай средствата си в качествена поддръжка на автомобила си,хубави гуми,аудиосистема ако щеш но в техническо отношение не трябва да се пипа нищо.Това с филтъра е напълно безмислено и вредно за автомобила ти.miLen4o написа:Еми аз си мислех за кулер от Венто , че е доста малък.А иначе за турбото ,защо да е малко доста голямо ми изглежда ,а на вентото ми изглежда по малко.Пък и просто съм го намислил като идея за сега!

miLen4o
-
Мнение от sashoskiora » 11 Юни 2009 23:14
Аз затова ти пиша защото си на 20 годиниmiLen4o написа:Бре, Колега ти май нещо се изнерви....колкото и да е безмислено аз мисля да опитам.......на 20 години съм и за това се обръщам към хора който разбират от тези неща, пък и съм съгласен за хубавите гуми ,ама тая аудиосистема най-много сигорно ще ми помогне,сигорен съм..........sashoskiora написа:Темата е много глупава,както и коментарите,на този двигател нищо неможеш да му правиш.Това е един от най здравите дизелови двигатели.Концентрирай средствата си в качествена поддръжка на автомобила си,хубави гуми,аудиосистема ако щеш но в техническо отношение не трябва да се пипа нищо.Това с филтъра е напълно безмислено и вредно за автомобила ти.miLen4o написа:Еми аз си мислех за кулер от Венто , че е доста малък.А иначе за турбото ,защо да е малко доста голямо ми изглежда ,а на вентото ми изглежда по малко.Пък и просто съм го намислил като идея за сега!
sashoskiora
Мнение от miLen4o » 11 Юни 2009 23:18

miLen4o
-
Мнение от sashoskiora » 11 Юни 2009 23:27
Такъв филтър няма да ти е от полза,незнам кой те посъветва за избора на автомобил,но това е един от малкото найстина здрави и надеждни автомобили,подходящ за друг тип хора.Ти си младо момче и ти подхожда младежки по спортен автомобил.Както много хора пишат Карината е толкова здрава,че чак скучна.miLen4o написа:Еми добре няма лошо , пък и както съм писал в началото на темата в първия си пост приемам всякакви коментари,но ако имам малко излишни парички бих си сложил филтър на К&Н ,за сега не съм чул някой да се оплаче от него!
Какъвто и да е двигателен тунинг за дизел с роторна помпа и двигател концепция преди 2000година е немислим,а на новите дизели не им е необходим/допуска се промяна в електрониката/така наречения чип тунинг/ за двигатели комън-рейл.
sashoskiora
Мнение от miLen4o » 11 Юни 2009 23:38

miLen4o
Обратно към “Общи технически въпроси”
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru