аватарите
-
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
“Vesiolaei Kartinki” - znaesh li go tova spisanijce?! laugh.gif
p.s.
Na men mi e vse taq za avatarite.
Spored men sa si O.K., ina4e moje da stanat mnogo natrufeni temite.

p.s.
Na men mi e vse taq za avatarite.
Spored men sa si O.K., ina4e moje da stanat mnogo natrufeni temite.

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
С тоя микрон, едва ли ще се затрудниш особенно с ресайза....djofi_m написа:то само за картинка не е проблем, ама ако има и анимация и я качваш от твоя компютър, тогава идва малко и ресайза е малко по труден.
това ме подсети да си поиграя, щото моя убавец е анимиран biggrin.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
biggrin.gif biggrin.gif страхотно чувство за хумор, но не е моето, явно от майка ти, си го наследил.diver написа:С тоя микрон, едва ли ще се затрудниш особенно с ресайза....djofi_m написа:то само за картинка не е проблем, ама ако има и анимация и я качваш от твоя компютър, тогава идва малко и ресайза е малко по труден.
това ме подсети да си поиграя, щото моя убавец е анимиран biggrin.gif

Последно промяна от djofi_m на 12 Юни 2009 17:53, променено общо 1 път.
АVENSIS 2.0TD-комби
-
Напълно подкрепям нека да се вдигне малко размера и айде да не е 100 ама поне 50кб.maggkrabar написа:абе админите. що не дигнете малко размера на файла за аватара. с тези 10км сме за никъде, не мога свестен аватар да си сложа. дайте 150х150х100кб да си сложим хубави картинки
Ами аз един ден реших да си сложа аватар ами то не може да се намести хем много добре знам как да си го ресайзвам и компресирам ама наки ядосах се и го оставих затова наистина ще е по-добре поне 150х150 пиксела и поне до 50 кб да стане както е споменал колегата по-гореAel написа:..... И 10к (ако изобщо е толкова ограничението) е достатъчно ако знаеш как да си компресираш картинката

-