Връщам се към Тойота
Връщам се към Тойота
Здравейте на всички,преди време си продадох Королата(2000куб. 90кс Д4Д 2003г.турбо дизел) и си взех Пасат (2000куб. 200кс 2006г. турбо бензин)-ГРУБА грешка !!! Тойотата за три години не влезе нито веднъж в сервиз за абсолютно нищо (освен масла и филтри), докато с Пасата нямаше и месец без да е в сервиза за какво ли не, и въпреки това все има нещо което не работи като хората!? В момента го продавам защото останах без нерви и пари и се връщам с 300км ч към Тойота. Харесъл съм един Авенсис 2006г. 2000куб. Д4Д 116кс. автоматик на 80000км. купена от ТМауто, та ако може да ми кажете що за автомобил е това - динамика,разход,подръжка,какво е хубаво да се смени,слаби места и тн... Благодаря и успех на всички. 

Жените шофиори са като звездите-ти ги виждаш но те тебе НЕ .
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Здравей и добре дошъл в най-антисектантския форум.
Авенсиса е умряла работа - не е като Пасата да ти създава ред емоции.
Масла, филтри, масла, филтри....скука.
Слабо място - моли се да е читав маховика. Специално ги попитай тия лумпени в ТМ дали е читав, та да не се налага да ги кастрираш после.
Успех и много безаварийни и икономични!

Слабо място - моли се да е читав маховика. Специално ги попитай тия лумпени в ТМ дали е читав, та да не се налага да ги кастрираш после.

тя кастрацията за съжаление е с обратен знак. От ТМ към клиента. А и подозирам, че няма си кажат. Не и без бой....Fido Dido написа:Здравей и добре дошъл в най-антисектантския форум.![]()

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Колегите са много прави!
Огледай колата много добре. По възможност вземи някой, който кара такава кола да и направи един тест.
В противен случай рискуваш да попаднеш на много зле потдържан дъргел с който след това ще береш много ядове. И няма да си първия. ТМ Ауто не са коректни. Във форума имаше доста оплаквания от тях!
Успех.
Огледай колата много добре. По възможност вземи някой, който кара такава кола да и направи един тест.
В противен случай рискуваш да попаднеш на много зле потдържан дъргел с който след това ще береш много ядове. И няма да си първия. ТМ Ауто не са коректни. Във форума имаше доста оплаквания от тях!

Успех.
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
2006-та година е 116к.с. със сигурност. Върви доста прилично за тези килограми и тези конски сили. Ако не ти допада и ти е слабичак, винаги може да го направиш и 160к.с. с малко повече желание. Мойта Корола 1.4д4д 90к.с. си е направих около 115 и 250Нм въртящ момент и си пърца суууперррр......... Просто прекрасен автомобил се получи, като вече над 60хил.км карам така и няма грижи, няма проблеми за двигател.
Колкото да разход - зависи от крака на шофьора. Маховика - ако не е сменян и ще иска смяна, бутай цената и пак е взимай, ако само маховика е проблема. Нов маховик солиден със нов съединител - всичко комплект е 900лв. Със смяната ще дойде най-много 1400лв, като имам сигурен човек дори за монтажа
Скъпичка е смяната, но и доооста неща трябва да се свалят, за да се направи тази процедура. Но след това, вече няма да имаш проблема с маховика - само нов съединител и си готов, а той е на нормални цени, че и на доооста по-ниски ще ги намерим вече.
П.П. Ако ти се наложи, аз вкарвам тези части от Англия, главно защото много ми писна от тукашните търгаши... Дори може да видиш в ebay цените, че са същите
Колкото да разход - зависи от крака на шофьора. Маховика - ако не е сменян и ще иска смяна, бутай цената и пак е взимай, ако само маховика е проблема. Нов маховик солиден със нов съединител - всичко комплект е 900лв. Със смяната ще дойде най-много 1400лв, като имам сигурен човек дори за монтажа

П.П. Ако ти се наложи, аз вкарвам тези части от Англия, главно защото много ми писна от тукашните търгаши... Дори може да видиш в ebay цените, че са същите

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
За удобна и сигурна - да! Карам я вече почти две години и никакви ядове. Удобна е, особено ако е комби можеш и да я товариш яко - няма проблем.sashkosas написа:Благодаря за отговорите утре ще я видя за пръв път и ще я пробвам и веднага ще пиша за резултата - в крайна сметка няма да се състезавам трябва ми сигурна и удобна кола с която ще пътувам спокойно с децата...
Много икономична и много стабилна. Върви добре, динамична при изпреварване и сигурна.
Скоро гръмнах гума с 120км/ч, колата ме мръдна. Само гумата стана на парцал докато спра. biggrin.gif
Не знам за какъв маховик говори Мечо!? Моята е на 160 000 и не съм сменял нищо такова. Със съединителя, никакви проблеми.