В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални

-
Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
-
Обратна връзка:
Мнение
от Vesko » 10 Юни 2009 19:43
Fido Dido написа:maggkrabar написа:
фидо, докарай дидовица на следващата среща бе! не бъди скръндза
Е и тая неделя ако не почивам - ще станат четири седмици нон-стоп гърбене. Ма като прави човек нов сервиз и иска да изгежда добре,мамка му, ще бачка. От три дни съм кофражист, арматурист, шпакловчик, бояджия и главен консуматор на газирана слабоалкохолна напитка с приятен кехлибарен цвят.
Студена.
А за тая неделя ще направя всичко възможно да дойда с домашния любимец, щото ми омръзна живота, пък и искам да покажа на фидодидовица как една девойка млати Тошко кат сляпо маче у дирек.
Дидо, да направим срещата при теб. Между бирите може да помогнем кой с каквото може

Vesko
-
Troshko
Мнение
от Troshko » 10 Юни 2009 19:57
Fido Dido написа:maggkrabar написа:
фидо, докарай дидовица на следващата среща бе! не бъди скръндза
Е и тая неделя ако не почивам - ще станат четири седмици нон-стоп гърбене. Ма като прави човек нов сервиз и иска да изгежда добре,мамка му, ще бачка.
От три дни съм кофражист, арматурист, шпакловчик, бояджия и главен консуматор на газирана слабоалкохолна напитка с приятен кехлибарен цвят.
Студена.
А за тая неделя ще направя всичко възможно да дойда с домашния любимец, щото ми омръзна живота, пък и искам да покажа на фидодидовица как една девойка млати Тошко кат сляпо маче у дирек.
Батко ,
мен който ме хване ме малати (там ме хвана Ивчето ,смачкаме) ама какво да го правим Трошето като не му се отдава
Виж ,за удебеленя шрифт в тези делата ме бива

Troshko
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от Uncle Dido » 10 Юни 2009 20:12
Uncle Dido
-
Ivche
Мнение
от Ivche » 10 Юни 2009 21:07
casparcho написа:май се сформираха два клуба- клуб "Трошко" и клуб "Ивчето"
следващия път двете агитки налице на пистата и да видим кой кого и как laugh.gif
макар че от сега знам резултата

Искам да видя агитките следващия път на двата края на пистата с плакати " Трош бъди лош" или " Ивче, -дрифтче" , диви крясъци и много хъс, останалото от нас с Трошко

Ivche
-
agent dust
Мнение
от agent dust » 10 Юни 2009 22:31
аз за тази неделя съм измислил нещо друго. ама е само за сериозни! в смисъл че кибици и зяпачи не искаме, само активни. пак ще се размахват плакати и ще се снимаме на корем. мястото обаче не е бухово, пак ще се кара, ама не коли.
status: за БАН
agent dust
-
diver
Мнение
от diver » 10 Юни 2009 22:35
maggkrabar написа:аз за тази неделя съм измислил нещо друго. ама е само за сериозни! в смисъл че кибици и зяпачи не искаме, само активни. пак ще се размахват плакати и ще се снимаме на корем. мястото обаче не е бухово, пак ще се кара, ама не коли.
Ще споделиш или ще си мърсуваш сам? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
-
diver
Мнение
от diver » 10 Юни 2009 22:36
Ivche написа:casparcho написа:май се сформираха два клуба- клуб "Трошко" и клуб "Ивчето"
следващия път двете агитки налице на пистата и да видим кой кого и как laugh.gif
макар че от сега знам резултата

Искам да видя агитките следващия път на двата края на пистата с плакати " Трош бъди лош" или " Ивче, -дрифтче" , диви крясъци и много хъс, останалото от нас с Трошко

Баси Трошко пак се уреди а останалите ко ще праим?!
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
-
agent dust
Мнение
от agent dust » 10 Юни 2009 23:51
diver написа:maggkrabar написа:аз за тази неделя съм измислил нещо друго. ама е само за сериозни! в смисъл че кибици и зяпачи не искаме, само активни. пак ще се размахват плакати и ще се снимаме на корем. мястото обаче не е бухово, пак ще се кара, ама не коли.
ми с колегата венци го мислим от доста време. не казвам какво е. каране ще има, но не на автомобили, нито на картинги. изтъркано е. нещо по-различно. ама нали се сещате, че никак не се връзва на фона на карането и купона групичка с пълни с тостестерон очи - и резултатът да е много оставена топла бира и неизядена скара. този път няма да е публично, сбирката става само по телефоните. и ще бъдем само фенове, а не зяпачи. на зяпачите после ще покажем малко снимки laugh.gif
agent dust
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 11 Юни 2009 01:25
maggkrabar написа:diver написа:maggkrabar написа:аз за тази неделя съм измислил нещо друго. ама е само за сериозни! в смисъл че кибици и зяпачи не искаме, само активни. пак ще се размахват плакати и ще се снимаме на корем. мястото обаче не е бухово, пак ще се кара, ама не коли.
ми с колегата венци го мислим от доста време. не казвам какво е. каране ще има, но не на автомобили, нито на картинги. изтъркано е. нещо по-различно. ама нали се сещате, че никак не се връзва на фона на карането и купона групичка с пълни с тостестерон очи - и резултатът да е много оставена топла бира и неизядена скара. този път няма да е публично, сбирката става само по телефоните. и ще бъдем само фенове, а не зяпачи. на зяпачите после ще покажем малко снимки laugh.gif
ако е плайстейшън,,,бассман ще ви размаже,,,има лоджитек момо коурс и ползва скин на супра върху нечувани екзотики laugh.gif
/подозирам куадове или бъгита?
rudolf
-
Troshko
Мнение
от Troshko » 11 Юни 2009 08:15
Залагам на АТВ

Troshko
-
agent dust
Мнение
от agent dust » 11 Юни 2009 11:26
Tibi.B написа:Залагам на АТВ

колко залагаш?

agent dust
-
Troshko
Мнение
от Troshko » 11 Юни 2009 18:41
maggkrabar написа:аз за тази неделя съм измислил нещо друго. ама е само за сериозни! в смисъл че кибици и зяпачи не искаме, само активни. пак ще се размахват плакати и ще се снимаме на корем. мястото обаче не е бухово, пак ще се кара, ама не коли.
Щом няма да се карат коли ,
участвам и без това нямам кола laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Troshko
-
Troshko
Мнение
от Troshko » 11 Юни 2009 18:42
Последно промяна от
Troshko на 14 Юни 2009 16:47, променено общо 1 път.
Troshko
-
3000
-
Обратна връзка:
Мнение
от 3000 » 14 Юни 2009 04:46
Ако пак има разни тоге,тайм-атак турнири на Бухово,паля зимната дрифтачка и съм на линия

3000
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 14 Юни 2009 11:41
maggkrabar написа:на зяпачите после ще покажем малко снимки laugh.gif
качвайте снимки,че нямаме търпение

rudolf