Не, мойта е най-голяма, ама Bass_man-a още не я е опиталFido Dido написа:Момчета!!!!
Моята пи*шка е най-голяма.

знаех си аз че нещо не ти е наред. че ти е мътно мозъчето ясно, ама че си го признаваш вече става сложно. освен това оная жива бира беше гадна! не знам какво толкова и харесватеBass_Man написа:Жалкото е , че мътиш и без това мътното мозъче на детето !
Нищо не си знаеш ! И вземи се кротни ти , че с мнението си за течности , които са ти тотално непознати ( не , че някоя ти е позната ) ставаш тотално смешен !maggkrabar написа: знаех си ...............
Краси ,maggkrabar написа:на мен пък срещата не ми хареса особено. на фона на приказките - зле като показания. и бирата, и скарата останаха.
и как един не се намери, освен да цъка по цици и задници, да похвали ивчето за карането. даже не забелязахте че от 3та на 2ра минава с heel-toe
тоше, недей да хвалиш мен, ми похвали малката. докато ти се мъчеше с МХ5-та, тя още на вторият завой ти се качи на багажникът и започна да и пречиш laugh.gif и не е от колата, покарах маздата, огин е.
басмане, извинявай че не ти дадох да пробваш хачирокуто. преди това трябва да се научиш да караш поне като девойкитекато видях как меташ беемвето по поляните, изтръпнах
а гърците на ел борисо бяха толкова нахални, че поедно време направо им казах да се дръпнат настрана. освен това двете селики на пистата стояха по-зле от на ваньо буса дето кара хляб на бабичките. земете ги постегнете тея коли бе
diver написа:maggkrabar написа:и как един не се намери, освен да цъка по цици и задници, да похвали ивчето за карането.хайде пак....diver написа:Скоро Ивчето, ще бие повечето пишещи в този форум, та няма лошо. Аз съм вече стар/суперстар, да му мислят младите. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ..А Трошето само кат го види човек, как да не го![]()
![]()
200лв за бензин и 700 лв за гуми ще са ти крайно недостатъчни да докажеш каквото и да било. ако туриш по някоя нула - има шансовеBass_Man написа:...
споко тоше, и аз се чувствам така,,,но ти поне си красив, и си превъзмогнал срамаTibi.B написа:Краси ,maggkrabar написа:на мен пък срещата не ми хареса особено. на фона на приказките - зле като показания. и бирата, и скарата останаха.
и как един не се намери, освен да цъка по цици и задници, да похвали ивчето за карането. даже не забелязахте че от 3та на 2ра минава с heel-toe
тоше, недей да хвалиш мен, ми похвали малката. докато ти се мъчеше с МХ5-та, тя още на вторият завой ти се качи на багажникът и започна да и пречиш laugh.gif и не е от колата, покарах маздата, огин е.
басмане, извинявай че не ти дадох да пробваш хачирокуто. преди това трябва да се научиш да караш поне като девойкитекато видях как меташ беемвето по поляните, изтръпнах
а гърците на ел борисо бяха толкова нахални, че поедно време направо им казах да се дръпнат настрана. освен това двете селики на пистата стояха по-зле от на ваньо буса дето кара хляб на бабичките. земете ги постегнете тея коли бе
всички карахте супер и Ива и Бай Дог ,аз съм аматьор-ентусиаст с болни амбиции.
Нямам нито кола ,нито съм чичко паричко ,ходя прося тук и там за да покарам малко ,като циганка баничка.
3 клуба,,, laugh.gifcasparcho написа:май се сформираха два клуба- клуб "Трошко" и клуб "Ивчето"![]()
следващия път двете агитки налице на пистата и да видим кой кого и как laugh.gif
макар че от сега знам резултата![]()
Е и тая неделя ако не почивам - ще станат четири седмици нон-стоп гърбене. Ма като прави човек нов сервиз и иска да изгежда добре,мамка му, ще бачка. От три дни съм кофражист, арматурист, шпакловчик, бояджия и главен консуматор на газирана слабоалкохолна напитка с приятен кехлибарен цвят.maggkrabar написа: фидо, докарай дидовица на следващата среща бе! не бъди скръндза
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта