Нов метод за отключване на автомобили...
Нов метод за отключване на автомобили...
- Прикачени файлове
-
- 001_shkoda.jpg (71.85 KiB) Преглеждано 4186 пъти
-
- 002_shkoda.jpg (64.33 KiB) Преглеждано 4186 пъти
-
- 003_shkoda.jpg (48.77 KiB) Преглеждано 4186 пъти
-
- 004_shkoda.jpg (41.46 KiB) Преглеждано 4186 пъти
Toyota Corolla KE70, 4K, 1,3, '84
- doktorross
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Нов метод за отключване на автомобили...
Tova, kakto kaza Tibi.B e dosta poznat, star metod, izvesten s anglijskiq termin - hard core.
... ili mene ne mi trebe jocker, dai nojicite!
... ili mene ne mi trebe jocker, dai nojicite!
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
Джапанийз, не знам при вас в щатите кризата как ви се отразява, ма тук доста наркоманчета се активизираха, щото вече няма пари за дрога...Трошат на поразия, щото преди взимаха куцо и сакато в строителството и им даваха по 100 лв. надник и имаше за джойнт. А сега се връщаме в 97г., - жан виденово време... И прогнозирам, че по-зле ще става. Селяндурите харесаха София и чалга-кръчмите, а там не е евтино.
Доста време ще им трябва, за да се върнат по родните села, а това ще се отрази на нас...
П.П. А вие биете ли си негрите?! biggrin.gif
Доста време ще им трябва, за да се върнат по родните села, а това ще се отрази на нас...
П.П. А вие биете ли си негрите?! biggrin.gif
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
*
Basi 4ernite prognozi, 4ak se 4udq dali da se vru6tam kato 4eta takiva izkazvaniq?!?
Oba4e bate, tq krizata o6te NE E po4nala!
Sega tepurva zapo4va da idva debeliq. Za tuka govorq. Benza se ka4i otnovo(kakto minaloto lqto) na $3, a o6te e na4aloto na iuni.
Cenite su6to se ka4vat osezaemo - ne6to ne tipi4no za amerikaneca, koito e sviknal da sa zakovani ili da padat - made in china-a sa vse pak pove4eto.
Negrite ne gi biem, no bqgame ot tqh za da ne kajat, 4e gi biem. laugh.gif
Su6to taka gi glezim da ne kajat, 4e sa diskriminirani.
V sledstvie nqkoi ot tqh se nasirat, ama kakvo da pravish, to im e vrodeno ... laugh.gif
Basi 4ernite prognozi, 4ak se 4udq dali da se vru6tam kato 4eta takiva izkazvaniq?!?
Oba4e bate, tq krizata o6te NE E po4nala!
Cenite su6to se ka4vat osezaemo - ne6to ne tipi4no za amerikaneca, koito e sviknal da sa zakovani ili da padat - made in china-a sa vse pak pove4eto.
Negrite ne gi biem, no bqgame ot tqh za da ne kajat, 4e gi biem. laugh.gif
Su6to taka gi glezim da ne kajat, 4e sa diskriminirani.
V sledstvie nqkoi ot tqh se nasirat, ama kakvo da pravish, to im e vrodeno ... laugh.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
Абе аз с палатката чаках един друг титан на мисълта с дизел да се появи, ма пак нямах късмет.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:пепел ви на езика и на двамата:)Tibi.B написа:Да ама пораснало в семейна колаdiver написа:Абе тва не е ли шкодето на еленчето? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
дивере ,теб с тоя парцален покрив,не те е страх от такива фаг-атаг? biggrin.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
ми трябваше да се пуснеш срещу ивчето,да не скучаеш чакайки,,тамън сега нямаше да се смеем само на тошко biggrin.gifdiver написа:Абе аз с палатката чаках един друг титан на мисълта с дизел да се появи, ма пак нямах късмет.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:пепел ви на езика и на двамата:)Tibi.B написа:
Да ама пораснало в семейна кола
-
b_d
rudolf написа:ми трябваше да се пуснеш срещу ивчето,да не скучаеш чакайки,,тамън сега нямаше да се смеем само на тошко biggrin.gifdiver написа:Абе аз с палатката чаках един друг титан на мисълта с дизел да се появи, ма пак нямах късмет.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:
пепел ви на езика и на двамата:)