Сигурен ли си, че точно той става за смях?Kiki написа:Съвсем чистосърдечно! Спри, защото ставаш за смях!
за тойота авенсис
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Сигурен съм, защото освирепява, когато чуе да се каже нещо добро за дизела. Това не мисля, че е нормално. Може да изкаже по всякакъв начин мнението си, но не по този истеричен начин.Fido Dido написа:Сигурен ли си, че точно той става за смях?Kiki написа:Съвсем чистосърдечно! Спри, защото ставаш за смях!

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Кики, явно не си разбрал и ще ти поясня. В този форум не са един или двама, които са имали взимане-даване с дизел. Но понякога, ентусиасти, дето са преоткрили Жул Верн, започват да пишат безмислици, все е дно ние тук си вадим картофите с бомби.
Сега ще дам пример. Вчера засякох Карината градско, щото сипах от ЕКО то, а не от Лук Ойл. Даде ми 7 с климатика. И то без да я жаля.
Хайде сега да ме убедите, че не съм прав.
Сега ще дам пример. Вчера засякох Карината градско, щото сипах от ЕКО то, а не от Лук Ойл. Даде ми 7 с климатика. И то без да я жаля.
-
Дидо и как стана този номер кажи и на нас да не сме капо.Fido Dido написа:Кики, явно не си разбрал и ще ти поясня. В този форум не са един или двама, които са имали взимане-даване с дизел. Но понякога, ентусиасти, дето са преоткрили Жул Верн, започват да пишат безмислици, все е дно ние тук си вадим картофите с бомби.
- Kiki
Дидо, колко км. измина и наистина ли в града? И наистина ли с климатик?Fido Dido написа:Кики, явно не си разбрал и ще ти поясня. В този форум не са един или двама, които са имали взимане-даване с дизел. Но понякога, ентусиасти, дето са преоткрили Жул Верн, започват да пишат безмислици, все е дно ние тук си вадим картофите с бомби.
Последно промяна от Kiki на 03 Юни 2009 21:51, променено общо 1 път.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 335 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Колеги...
Както всяка тема, свързана с разход на гориво, добро масло, хубав бензин, бензин или дизел.... и тази трябва да се премести в OffTopic или поне в Общи приказки
Както всяка тема, свързана с разход на гориво, добро масло, хубав бензин, бензин или дизел.... и тази трябва да се премести в OffTopic или поне в Общи приказки

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- Kiki
И всичко това зашото все един и същи рипа като ужилен, само, като чуе името на оня дето е измислил ДИЗЕЛовият двигател. biggrin.gifslowtraveler написа:Колеги...
Нещо си в голяма грешка, ма на живо ще ти го обясня!Kiki написа:И всичко това зашото все един и същи рипа като ужилен, само, като чуе името на оня дето е измислил ДИЗЕЛовият двигател. biggrin.gifslowtraveler написа:Колеги...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Kiki
На това му се казва: Гузен не гонен ....diver написа:Нещо си в голяма грешка, ма на живо ще ти го обясня!Kiki написа:И всичко това зашото все един и същи рипа като ужилен, само, като чуе името на оня дето е измислил ДИЗЕЛовият двигател. biggrin.gifslowtraveler написа:Колеги...

Точно, че на живо трудно ще ми кажеш - ма аз нямах това предвид....Kiki написа:На това му се казва: Гузен не гонен ....diver написа:Нещо си в голяма грешка, ма на живо ще ти го обясня!Kiki написа: И всичко това зашото все един и същи рипа като ужилен, само, като чуе името на оня дето е измислил ДИЗЕЛовият двигател. biggrin.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.