мани на мезе ме взехте..ама така е като не обяснявам достатъчно, ей!
това за диференциала е 100% така, ама проблема е че дърпането е повече от нормално приплъзване, прави го на нормален рязък старт независимо от настилката...и все надясно!!!!
Приплъзване встрани при старт
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
а при мен все наляво biggrin.gif , предполагам, че защото: по незнайно каква логика, когато ми сменяха гумите, старите две са ми ги сложили от дясната страна..........сега поне знам накъде ще ме дръпне. Миналата година бяха отзад, тогава наистина беше непредсказуемо.....но вече със задницата и не при рязък старт, а при рязки спирачки
Моята мисъл беше следната ,сменете колите в тях е пробелмаRaya написа:а при мен все наляво biggrin.gif , предполагам, че защото: по незнайно каква логика, когато ми сменяха гумите, старите две са ми ги сложили от дясната страна..........сега поне знам накъде ще ме дръпне. Миналата година бяха отзад, тогава наистина беше непредсказуемо.....но вече със задницата и не при рязък старт, а при рязки спирачки

п.с Аз от когато смених колата на никъде не носи (само дето гравитацията е дърпа на горе laugh.gif laugh.gif laugh.gif )
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
За мезе не ставаш, защото във форума няма човекоядци! biggrin.gifbravooo написа:мани на мезе ме взехте..ама така е като не обяснявам достатъчно, ей!
това за диференциала е 100% така, ама проблема е че дърпането е повече от нормално приплъзване, прави го на нормален рязък старт независимо от настилката...и все надясно!!!!
Моята не носи, защото има тракшън контрол! Те са го озмислили хората.

- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Re: Приплъзване встрани при старт
Ти пък верно ли му се върза ?bad_dog написа:
Леле колко глупости изписа...

Re: Приплъзване встрани при старт
Bass_Man написа:Ти пък верно ли му се върза ?bad_dog написа:
Леле колко глупости изписа...