Приплъзване встрани при старт
- bravooo
- Получена благодарност: 1 път
Приплъзване встрани при старт
На някой дали му се е случвало при подаване на по-рязко газ от место, предницата да приплъзва наляво или надясно? Признак на какъв дефект би могло да е?
-
Re: Приплъзване встрани при старт
Много газ давашbravooo написа:На някой дали му се е случвало при подаване на по-рязко газ от место, предницата да приплъзва наляво или надясно? Признак на какъв дефект би могло да е?

- doktorross
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Е да , ама повечето гледат новото Fast and Furious и глей кво става ,разумна някой път.....К`во си викат "то на Браян O`Конър не се случи на мен ли ще се случи"......пък и както каза diver СМОТАНИ ШИФИОРИ ,но да не забравяме ,че не всеки се е родил научен.Както казва дядо ми "То курва и шофьор се раждат,не може да не си пък да станеш"!!!
A car without TURBO is like a man without BALLS!
Не ги слушай, бъзикат те .Аз имах същия проблем колата беше с различни полуоски едната по-къса другата по-дълга (просто така са е конструирали)bravooo написа:На някой дали му се е случвало при подаване на по-рязко газ от место, предницата да приплъзва наляво или надясно? Признак на какъв дефект би могло да е?

И реших ,че няма опавия и взех ,че смених колата с такава на която полуоските са с еднаква дължина

Леле колко глупости изписа...Tibi.B написа:Не ги слушай, бъзикат те .Аз имах същия проблем колата беше с различни полуоски едната по-къса другата по-дълга (просто така са е конструирали)bravooo написа:На някой дали му се е случвало при подаване на по-рязко газ от место, предницата да приплъзва наляво или надясно? Признак на какъв дефект би могло да е?![]()
![]()
![]()
И реших ,че няма опавия и взех ,че смених колата с такава на която полуоските са с еднаква дължина
Вземи прочети в wikipedia какво пише за начина на работа на диференциалите и ще разбереш, че дърпането е нормално и за съжаление посоката зависи от много неща, което я прави на практика непредвидима..
П.П. Като започнеш да имаш power да превърташ гуми ще разбереш, че и колата с еднакви полуоски прави същото

Недей, че и с 1.6 трудно се справя biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifbad_dog написа:П.П. Като започнеш да имаш power да превърташ гуми ще разбереш, че и колата с еднакви полуоски прави същото

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
bad_dog написа:Леле колко глупости изписа...Tibi.B написа:Не ги слушай, бъзикат те .Аз имах същия проблем колата беше с различни полуоски едната по-къса другата по-дълга (просто така са е конструирали)bravooo написа:На някой дали му се е случвало при подаване на по-рязко газ от место, предницата да приплъзва наляво или надясно? Признак на какъв дефект би могло да е?![]()
![]()
![]()
Вземи прочети в wikipedia какво пише за начина на работа на диференциалите и ще разбереш, че дърпането е нормално и за съжаление посоката зависи от много неща, което я прави на практика непредвидима..
П.П. Като започнеш да имаш power да превърташ гуми ще разбереш, че и колата с еднакви полуоски прави същото