jamie: "Абе съвсем сериозно предлагам подфорум "Субару". Така и така Тойота ще ги купи."
BD: "Станаха нещо доста Миати-те напоследък"
-
Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от Japanese_fever » 30 Май 2009 09:36
maggkrabar написа:
ГРТ-а не съм го карал, и не искам. предложиха ми да карам и SPEC C-то - пак отказах. митето постоянно ме кара да тествам мицубиша - аз не искам. по принцип чужди бигачки не карам - основно и желязно правило, което си наложих след 8ми март миналата година. имам си два прекрасни и уникални автомобила - на други само се возя или ги правя.
'Shto?!?
Probvaj go samo. Toi na sustezanie li te kara da karash?
Az bih probval razli4ni koli za da usetq kakuv im e haraktera ili te e strahm 4e moje da go haknesh i da ne moje da go platish?! laugh.gif

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
-
agent dust
Мнение
от agent dust » 31 Май 2009 00:33
муахахаха
няма много общо с темата, ама тука го споменах. сега пресните новини.
след като издебнах дрифтинг форума без модове и го разсипах за една вечер, нали имам бан. сега админите ме молят да стана основен модератор laugh.gif аз отказах, разбира се. с бан по-ми харесва.
постоянно дразня беемветата, много яко ги храня. мразят ме в червата. особенио като им описвам с кооолко много тойотката превъзхожда прехвалените им курници. и затова когато ги хванах по бели гащи, без модове да ги пазят - и стана ужасия laugh.gif ама не искам да ставам мод, твърде лесно ще ми е да ги тормозя
тва братлета беемвистите са 99% тотални комплексари 0 много малко от момчетата с такива коли са стока. имам няколко познати с беемвета, едни от най-добрите дрифтъри е Бг са. останалите нямат нищо общо стях. трагедията е пънла
беемве събор - дънер парти. без майтап, точно така е!
status: за БАН
agent dust
-
El Camino
Мнение
от El Camino » 31 Май 2009 01:04
BMWтата са един стар рефрен. Още на времето келеша кат се заяждаше с Роската триеха и модерираха как им е кеф. Кат циганите ходят на глутници и са силни само като са по много.
Ама в дрифтинга не е това проблема. Много по зле е, че се трият и преправят мнения на поразии от хора на моменти малолетни или маломозъчни.
На живо съм убеден, че няма да смеят да се мернат наоколо, два пъти ме е повече страх от моята реакция ако това се случи.
El Camino
-
Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от Japanese_fever » 31 Май 2009 05:04
maggkrabar написа:муахахаха .....
Kude sa materialite da 4etem. Iztriha li gi ili smetnaha, 4e si prav i sa gi ostavili tam, kudeto si gi pisal?!?

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever