Аз преди време обмислях подобна дейност - да направя една такава королка 2.0 турбо 4х4 - с други думи да набутам Селиката в купе от Корола. Според мен е възможно, но едва ли има сервиз, който да ти го направи, защото няма начин да им излезе сметката на труда, освен ако не поискат астрономическа сума. Казано иначе - ако толкова го искаш започвай да четеш, а после и да правиш.Sauros написа:Да, това ми е идеята. За съжаление в момента разполагам само с королката... Някой ако е виждал подобна в България или знае сервиз в който може да осъществи проекта, ще съм му благодарен да пише. Виждал съм доста клипчета в YouTube за такива королки в Гърция. Принципно си мисля за swap от селика с предно или 4х4.
Celica 1.8 115ps .95g смяна на мотор с 2000GT 175ps
- Georgimitrovich
- kolio_spawn
Здравейте хора отново.
Тази тема ми харесва страшно много biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Имам голямо желание да направя моя 7afe да върви повече,но уви непредвидени разходи в дългосрочен аспект ми объркват плановете.
Но все пак стига съм хленчил и нека си почешем езиците.
Та да попитам какво мислите за swap-a на 7афе с двигател V6 от TOYOTA SOLARA .Позовавам се на едни клипчета в YouTube
Тази тема ми харесва страшно много biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Имам голямо желание да направя моя 7afe да върви повече,но уви непредвидени разходи в дългосрочен аспект ми объркват плановете.
Но все пак стига съм хленчил и нека си почешем езиците.
Та да попитам какво мислите за swap-a на 7афе с двигател V6 от TOYOTA SOLARA .Позовавам се на едни клипчета в YouTube

Today,Tomorrow,TOYOTA
- kolio_spawn
абсолютно си прав колега.След като гледах един епизод на CHOP SHOP по DISCOVERY как на голф 2 сложиха 4Х4 и двигател от SUBARU IMPREZA STI вече съм оптимист.
Въпроса е дали си струва да се вгражда двигател от "MZ" серията на мястото на 7afe.
Лошото е,че в БГ няма или е много трудно да се намери двигател MZ.
Въпроса е дали си струва да се вгражда двигател от "MZ" серията на мястото на 7afe.
Лошото е,че в БГ няма или е много трудно да се намери двигател MZ.
Today,Tomorrow,TOYOTA
- kolio_spawn
- kolio_spawn