Dupka v kapaka na vuzdushniq filtar na corolla E11
Dupka v kapaka na vuzdushniq filtar na corolla E11
Zdraveite imam sledniq problem zabelqzah che imam malka dupka s gumeno oplutnenie v koqto sqkash trqbva da se zavira neshto no na mene mi lipsva. Dupkata se namira v kapaka koito zatvarq filtura i fakticheski vuzduha koito mi nava prez neq ne minava prez filtura tova me pritesnqva. Vuzmojno li e da e imalo nqkakuv vacuum? Ako nqkoi mi otgovori shte mu buda mnogo blagodaren. Kolata e Corolla 1.3 G6.
Toyota Avensis 2.2 D-CAT
-
- Обратна връзка:
Re: Dupka v kapaka na vuzdushniq filtar na corolla E11
Колега, на моята кола на мястото на тази дупка има един датчик/сензор/... при теб явно или липсва, или е изваден и виси някъде покрай двигателя.Sava написа:Zdraveite imam sledniq problem zabelqzah che imam malka dupka s gumeno oplutnenie v koqto sqkash trqbva da se zavira neshto no na mene mi lipsva. Dupkata se namira v kapaka koito zatvarq filtura i fakticheski vuzduha koito mi nava prez neq ne minava prez filtura tova me pritesnqva. Vuzmojno li e da e imalo nqkakuv vacuum? Ako nqkoi mi otgovori shte mu buda mnogo blagodaren. Kolata e Corolla 1.3 G6.
Corolla Е11 G6 Compact 1.3i 16V 4E-FE 98г
Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г
-
Re: Dupka v kapaka na vuzdushniq filtar na corolla E11
Да и при мен има някакъв датчик в капака на кутията ама си нямам идея за какво еDMDimitrov написа: Колега, на моята кола на мястото на тази дупка има един датчик/сензор/... при теб явно или липсва, или е изваден и виси някъде покрай двигателя.

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път