TOYOTA AVENSIS
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
http://tmauto.bg/LEXUS написа:Вие сте най-стабилният дилър на Тойота! Казвам го от наблюдения през годините как работите и имате доволни клиенти.В софия нещата са през пръсти. Освен това Тм –ауто още нямаха сайт,а венци имаше,а и сега сайтът на Венци Габрово е много по-изчерпателен.
Здравейте колеги
Разбрах какво масло да сложа,но ще трябва да сменя и филтрите. В тойота разбирай СПЕКТА-АУТО Бургас ги продават ама скъпо като твърдят ,че тяхните са оригинални и така гарантират правилна експлоатация на автомобила.
Ако някой знае нека драсне два три реда каква марка филтри да купя и евнтуално от коя верига автомагазини
Разбрах какво масло да сложа,но ще трябва да сменя и филтрите. В тойота разбирай СПЕКТА-АУТО Бургас ги продават ама скъпо като твърдят ,че тяхните са оригинални и така гарантират правилна експлоатация на автомобила.
Ако някой знае нека драсне два три реда каква марка филтри да купя и евнтуално от коя верига автомагазини
Здравейте! Искам да попитам карам avensis 2.0 D4D 116 к.с. 2005 г. на 71500 км. е и ми предстои смяна на маслото и филтъра. Питах във фирмения сервиза на TOYOTA в Стара Загора и ми казаха че ще ми струва 240-250 лв. нормална ли е цената за масло и филтър? Защото четох във форума и видях различни мнения относно маслата и сервизите и затова искам да направя сверка. Значи маслото е било сменяно преди 15 хил. км. това ще рече на 56000 км. тогава са сменили и накладки предни. Общо взето са му направили голямо обслужване. А на мен не ми е ясно какво включват тези обслужвания голямо и малко. И има ли смисъл да ходя в този сервиз и не е ли малко скъичко при тях?
По книжка събира 5,9 литра с филтъра. Предполагам че ще ми сложат от 5W-30. Поне разбрах че ми сменят маслото на 15 хил. км. гледах в един сайт и литър от това масло пишеш че е 30 лв. тогава излиза че 180 лв. само ми е маслото отделно филтъра 20-30 лв. и труд. И така става 230-240 лв. Какво ви е мнението?
Здравейте! Сложиха ми 5W-40 цена 22 лв. за литър общо 6 литра. Филтър за 30 лв. работа 22 лв. и общо 236 лв. след 15 хил. км. ми предстои голямо обслужване.
Здравейте! Сложиха ми 5W-40 цена 22 лв. за литър общо 6 литра. Филтър за 30 лв. работа 22 лв. и общо 236 лв. след 15 хил. км. ми предстои голямо обслужване.