Съединител или скорости на Е11 корола 1.3 16v
-
Съединител или скорости на Е11 корола 1.3 16v
Колеги от скоро започнаха да включват скоростите доста трудно.Чувал съм че дават проблеми на въпросния модел,но мойте видимо са отваряни по следите от силикон по корпуса надявам се и успешно ремонтирани.Проблема не е в помпите здрави са и смених и течността.Всичко ме води към износен съединител автомобила е на 135000 и по сервизна книжка водена до 2004 отговаря на пробега имайки предвид високите обороти при потегляне се надявам да е съединитела.Но все пак има и вариянт проблем в скоростите.Ще помоля който се е сблъсквал със смяна на съединител или ремонт на скорости да сподели.
- martod
Re: Съединител или скорости на Е11 корола 1.3 16v
Ако е износен съединител, би трябвало да ти приплъзва.......Трудното включване може да е от по-гъсто масло, от лостовата система, или от самата кутия.....Проверявал ли си маслото, и знаеш ли дали е сменяно, и с какъв вискозитет е ???sashoskiora написа:Колеги от скоро започнаха да включват скоростите доста трудно.Чувал съм че дават проблеми на въпросния модел,но мойте видимо са отваряни по следите от силикон по корпуса надявам се и успешно ремонтирани.Проблема не е в помпите здрави са и смених и течността.Всичко ме води към износен съединител автомобила е на 135000 и по сервизна книжка водена до 2004 отговаря на пробега имайки предвид високите обороти при потегляне се надявам да е съединитела.Но все пак има и вариянт проблем в скоростите.Ще помоля който се е сблъсквал със смяна на съединител или ремонт на скорости да сподели.
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
-
niki60 написа:pyrwo opitaj da go regulira6-zad pedala na syedinitelq ima gajka na stoka na butaloto gornoto s koito se regulira kyde da ti otlepi i oste edna gajka s koqto sqw regulira kolko da e swobodniq hod-ako syedinitelq ti zacepwa dolu se nuvdae ot regulirane sys sigurnost
Педала не е ли хванат доректно за помпата,според мен може да се регулира само положението на педала.При мен има една като заварена гайка за педала и контра гайка на шпилката/оста на помпата/
-