Interesuva me :P
Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
JD
El Camino
b_d
Xeku
b_d
Xeku
b_d
JD
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Xeku » 30 Ное 2005 19:09
Да си дойдем на думата!
Нормално е по-старите модели да те привличат, на тази тема във форума ще намериш доста съмишленици! Обаче, намирането и въстановяването на една такава кола не е толкова лесно, въпреки че не е невъзможно. Не разчитай, че ще намериш запазен и лъскав екземпляр (като тези на снимките), най-вероятно ще трябва да се пребориш с неприятни неща като корозия, побългарявания по двигателя или купето поради липса на оригинални части и куп други издевателства по колата. С две думи трябват доста нерви, средства и време за да възстановиш една подобна кола. Ако си сигурен, че ще можеш да си го позволиш, впускай се в това приключение! Успех! 

Xeku
Мнение от JD » 30 Ное 2005 19:27
Пределно ясно ми е Хеки ,че в перфектно състояние не може да се намери .. и че не стига само мерак да имаш,това е като хоби , което аз дефакто немога да си позволя на тоя етап , но може би след време
Разбира се прекаленото възхищение може да доведе до лудост .. аааа сърцето ми ..
Разбира се прекаленото възхищение може да доведе до лудост .. аааа сърцето ми ..

JD
Japanese
jamie
Мнение от punkara » 30 Ное 2005 22:23
abe navremeto v blagoevgrad ,ernah edna takava zelena, ama dokato se vurna beshe trugnal da go e*a, i posle kude li ne razpitvah, yavno ne e bil ot grada choveka....
ima i edna v plovdiv, GT sus 18R-G, tryabva da e v mnogo dobra forma, ama poturchih nyakude telefona na sobstvenika...
, inache otdaaaaaaaavna da e vlezla v kolekciyata 

ima i edna v plovdiv, GT sus 18R-G, tryabva da e v mnogo dobra forma, ama poturchih nyakude telefona na sobstvenika...

punkara
V35GTR
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Japanese_fever » 30 Ное 2005 23:02
TOva ne e Celica, a Corolla, ako ne se luja!V35GTR написа:Japaneese tazi celica e dosta modificirana... dai da vidim stock model! Inak tuzi me kefi... malkp prilicha na Sky GTR!!

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru