Няколко общи въпроса за Celica 6 gen
-
Няколко общи въпроса за Celica 6 gen
Здравейте Тойота маняци, нов съм във форума и все още някам Тойота, но съм се ориентирал да взема Celica 6'та генерация. В момента карам Mazda MX3 и съм доволен от количката, но ми се кара нещо по-ново и в същия стил за това се спрях на селиката. Според вас мога ли да взема нещо добро за около 6000-6500? Също ме интересува дали вървят тези красавици (1.8 - 115hp) и как стои въпроса със подръжката (скъпа ли е и т.н.) Всякаква информация ще ми бъде от полза 

-
вземаи ще останеш доволен много стабилна и здрава кола забравяш че подържаш кола вдига 200-210 на бензин на газ (обикновено газово)195повече неще а инъче 170-180 ги подържа без проблем на магистрала малко е тромава на старта но пък държи на удар арчи 10 газ в града или 9 бензин ефтина подръжка малко ги няма външните детаили само оригинал или от морга струва си парите
-
Благодаря за отговорите момчета. Мицубишито е подозрително евтино за този клас според мен, доста по-скъпички са, поне от към 7000 някъде почват, докато Селика за тези пари може да се вземе доста добра ;) Ориентирал съм се натам, но трябва първо да си продам маздичката, въпреки че не ми се разделя много с нея, но ми се кара нещо спортно и по-нова година. Надявам се скоро да вляза и във Тойота клуба ;)