Otvarjane na dvigatel na E11
далаверата е следната или всичко или нищоkatiahr написа:Благодаря на всички, но все пак не разбрах : Ако ги оставя да ми сменят само гумичките без да пипат друго и ми излезе по - евтино, да не направя грешка, защото това няма да ми реши въпроса генерално. В интерес на истината, смених свещите с нови и като че ли пуши по- малко. Може и да си въобразявам, но все пак какво мислите?
-
- Получена благодарност: 38 пъти
Ха ха Николов22 ела "на частно", стискаш 100лв на менгемето и ще ти покажа.Бирата е от мен. По темата - колежке смени гумички на клапаните ,но без сваляне на главата като имаш предвид че може да се окаже без търсения резултат .Въпреки това е най лесния (евтин) вариант който в повечето случаи вкарва разхода на масло в поносими граници Ако не- следва основния ремонт както писаха по горе но за пари и срокове се говори след разглобяване и измерване на двигателя .
E ,ami remontiraha mi ja i skam da vi kaja 4e razlikata e ogromna. vse edno sam karala na ra4na dosega. Problema go e imalo s kolata o6te predi da ja kupim. Karana e sistemno bez maslo i e pregrjavana. Sled remonta varvi mnogo dobre. ostana samo edin 6um na prazen hod, koito ne se otrazjava na rabotata na dvigatelja. Prosto e v otlivkata na samata glava i ne moje da se pipa tam.
-
В крайна сметка знаеш ли какво точно и е имало на колата какво са ти сменили и тази сума която си споменала в предния си пост достигна ли я или цената е друга.katiahr написа:E ,ami remontiraha mi ja i skam da vi kaja 4e razlikata e ogromna. vse edno sam karala na ra4na dosega. Problema go e imalo s kolata o6te predi da ja kupim. Karana e sistemno bez maslo i e pregrjavana. Sled remonta varvi mnogo dobre. ostana samo edin 6um na prazen hod, koito ne se otrazjava na rabotata na dvigatelja. Prosto e v otlivkata na samata glava i ne moje da se pipa tam.