Pomoht
Re: Pomoht
Всичко може на този сФЯтnuvolari написа:zdravei te na vsi4ki imam toyota celica gt 1996 mojeli da i se sloji turbo bez dai smenqvam butalata i drugite 4arkove

Личен съвет от мен НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ,по-добре си купи ТУРБО слелика или 3СГТЕ мотор направо

- LordDigital
- СупраДжия
Може разбира се! Само трябва да му направиш каса от дъб или дурал във багажника защото иначе много ша са търкаля ,да знаиш! а Отпред за довършване на проекта можеш да закачиш един InterFooler (почти като InterCooler ма не съвсем)nuvolari написа:zdravei te na vsi4ki imam toyota celica gt 1996 mojeli da i se sloji turbo bez dai smenqvam butalata i drugite 4arkove

Иначе на сериозно ,Tibi.B ти е написал много правилно.

Можеш но ако го направиш сам ще ти трябват около 2000лв и поне 5 месеца събиране на части и главоболия.Ако идеш на сервиз незнам каква ще е цифрата пък и не ми трябва сърдечен удар в моментаnuvolari написа:zdravei te na vsi4ki imam toyota celica gt 1996 mojeli da i se sloji turbo bez dai smenqvam butalata i drugite 4arkove

Човек и добре да живее умира .......
-
- Обратна връзка:
ako e US variant s 5sfe moje no s mnogo malak naduv i ne si struva.
ako e 3sge, sas smiana na injectori i dobaviane na niakakv fuel management moje da se turbinira savsem vazmojno, no triabva da znaesh kakvo pravish zashoto shansovete da se izaka e mnogo po goliam.
Ti iavno ne znaesh tochno kakvo pravish taka che pocheti iz neta 1-2 godini pa togava pak
ako e 3sge, sas smiana na injectori i dobaviane na niakakv fuel management moje da se turbinira savsem vazmojno, no triabva da znaesh kakvo pravish zashoto shansovete da se izaka e mnogo po goliam.
Ti iavno ne znaesh tochno kakvo pravish taka che pocheti iz neta 1-2 godini pa togava pak
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
ugabuga написа:ako e US variant s 5sfe moje no s mnogo malak naduv i ne si struva.
Uga ,
най-вероятно турбинирането няма да е на мода след 1-2 години laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ДА, керс системата е много по-ефективна,,,не случайно в формула 1 използват нея, а не турбо,,,пък и керс -хем прави колата по бърза,,хем по иконимична защото си е хибрид. някой знае ли дали мога да си закъча 2-3 електромотора?Tibi.B написа:ugabuga написа:ako e US variant s 5sfe moje no s mnogo malak naduv i ne si struva.
Uga ,
най-вероятно турбинирането няма да е на мода след 1-2 години laugh.gif laugh.gif laugh.gif
http://www.afrtuning.co.uk/ECU-Chip-Tun ... a%20Celicabad_dog написа:според мен някой те лъже - не съм чувал за чипове за тези тойоти

- LordDigital
- СупраДжия
Много ме съмнява 96-та да са драматично различни ЕКУ-тата ,за OBD1 възможните имлементации водещи до reMap са само и единствено със дъщерни платки. Процесорите са proprietary Denso със вградена памет ,което прави целия ремап загубена кауза (от гледна точка на инвестиции във Хардуер).Tibi.B написа:http://www.afrtuning.co.uk/ECU-Chip-Tun ... a%20Celicabad_dog написа:според мен някой те лъже - не съм чувал за чипове за тези тойоти

Точно така, Лорде, и доколкото си спомням въпросната дъщерна платка струва колкото Мотек...LordDigital написа:Много ме съмнява 96-та да са драматично различни ЕКУ-тата ,за OBD1 възможните имлементации водещи до reMap са само и единствено със дъщерни платки. Процесорите са proprietary Denso със вградена памет ,което прави целия ремап загубена кауза (от гледна точка на инвестиции във Хардуер).Tibi.B написа:http://www.afrtuning.co.uk/ECU-Chip-Tun ... a%20Celicabad_dog написа:според мен някой те лъже - не съм чувал за чипове за тези тойоти
Също така слагането на дъщерна платка обикновено не се нарича "чип тунинг".
От цялото четене е тва най ми харесаbad_dog написа:Точно така, Лорде, и доколкото си спомням въпросната дъщерна платка струва колкото Мотек...LordDigital написа:Много ме съмнява 96-та да са драматично различни ЕКУ-тата ,за OBD1 възможните имлементации водещи до reMap са само и единствено със дъщерни платки. Процесорите са proprietary Denso със вградена памет ,което прави целия ремап загубена кауза (от гледна точка на инвестиции във Хардуер).
Също така слагането на дъщерна платка обикновено не се нарича "чип тунинг".
Код за потвърждение: Избери целия код
Don't trust your Toyota Celica's ECU mapping to anyone until you have spoken with professionals on our team.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.