Mom4eta nqkoi znae li ne6to za tamponite po prednicata na tozi model ?
Razmeri , nomera , cena ?
Ima li na4in da si gi kupq bez da s9m svalil starite, 6toto az druga nqmam i ostavam bez kra4eta.
sezgin_saliev@abv.bg
0887648883
Тампони за corolla 1.3Xli - EE90 ?
Re: Тампони за corolla 1.3Xli - EE90 ?
v avto garant gi imat novi i evtini, otidi i kazi che punkara ot italia te prashta, da izkartat kashoncheto s tamponite: tryabvat ti dva predni i dva zadni tampona za nosachite za ae92...SESKO написа:Mom4eta nqkoi znae li ne6to za tamponite po prednicata na tozi model ?
Razmeri , nomera , cena ?
Ima li na4in da si gi kupq bez da s9m svalil starite, 6toto az druga nqmam i ostavam bez kra4eta.
sezgin_saliev@abv.bg
0887648883

uspeh

Re: SESKO
namira se na ul.rakovska 10, viz v magazini?servizi tuka na foruma telefonite. te imat i magazini v provinziyata, mogat da ti pratyat tam charkovete.SESKO написа:Mnog blagodarq Punk.
Imam samo o6te edin mal9k problem. Az ne jiveq v Sofia i ne znam kade se namira AVTO GARANT.
Bi li me orientiral kade da go t9rsq ?
NE SLAGAI TAMPONI 2-ra RUKA! kogato se smenyat se slagat samo novi!

-
- Автомобил: Avensis T25 2.2D4D - 150hp
- Благодарил/а: 1 път
blagodarq Punk
Multo graciq , Punkar.
Между другото , има някаква штанга която се хвашта за купето и посредством други за носачите. Та неините тампони каточели също са поразбити.
Абе карам я от две години ама много мурдарската и не съм поправял нищо. Направо съм очарован от окачването. И сега реших да я постегна , но никога до сега не съм имал японска кола и нищо не зная за нея.
А дали от някоя европейка частите не са съвместими ?
Между другото , има някаква штанга която се хвашта за купето и посредством други за носачите. Та неините тампони каточели също са поразбити.
Абе карам я от две години ама много мурдарската и не съм поправял нищо. Направо съм очарован от окачването. И сега реших да я постегна , но никога до сега не съм имал японска кола и нищо не зная за нея.
А дали от някоя европейка частите не са съвместими ?