дайте сега да видим колко ви е разхода ;)
- polsun
- Обратна връзка:
Авенсис 2.2 D-CAT + чип не съм сигорен за конете мисля че са някаде около 200 показанията на борд компа са среден разход 7.1. Това е от В.Търново до София (от табела до табела), разстоянието го земахме за час и половина демек е понастъпвано доста. Поне за мен това ми се струва доста приличен раазход, единственото за което съжелявам че се возих а не карах!
celica t20
Celica GT st202
- пълня,карам,свършва,пълня.....никога не съм го засичал и не ме интересува.....пожелавам го на всеки - да не се интересува от разхода на колата а да се наслаждава на нея!
CHEERS
- пълня,карам,свършва,пълня.....никога не съм го засичал и не ме интересува.....пожелавам го на всеки - да не се интересува от разхода на колата а да се наслаждава на нея!
CHEERS

- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Значи още требе да те наплашат...Raya написа:след като ме наплашихте с радарите по София, разхода ми спадна на 10

Аз с 1.4 D4D харча около 6.5 градско в София и 4.5 извънградско. На магистралата разходът е обикновено около и малко над 5, ама пък останалото извънградско спада до около 4, така че се компенсира. Ама все пак не я настъпвам много.
Иначе съм докарвал и разход 3.7 - 3.8, ама това беше, когато ми свършваше дизела biggrin.gif
Иначе съм докарвал и разход 3.7 - 3.8, ама това беше, когато ми свършваше дизела biggrin.gif
-
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Re: celica t20
и кво излиза, че аз съм с най-големия разход
много ми хареса изказването на
и така мисля да я карам, без да го мисля за разхода..........само книжката да не ми вземат

много ми хареса изказването на
[/code]Дон Хуан написа:Celica GT st202
CHEERS
и така мисля да я карам, без да го мисля за разхода..........само книжката да не ми вземат

Re: celica t20
излъжи, че си си загубила книжката, и си извади още една, да си имаш резервна laugh.gif аз едно време така ходех с два зелени паспорта biggrin.gifRaya написа:и така мисля да я карам, без да го мисля за разхода..........само книжката да не ми вземат
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
4.4/100 смесен разход на бензин по дестинацията Несебър - Бургас - Несебър и кротко каране 90 - 100 км. Колата е Ярис 1.0 (асматиче). Когато обаче я подкара жената разхода е поне половин литър повече! Може да се каже че съм доволен.
Човек е напълно свободен, но трябва да се движи много внимателно за да не чува звука на своите вериги