Стелки за Авенсис
Стелки за Авенсис
Колеги някой може ли да ме опъти от каде може да се купят стелки за Авенсис 2001г.Не съм проверявал но ми казаха че в Тойота били много скъпи.Някой беше писал в форума че скоро щял да има за продажба но така и не писа повече.Иначе по магазините продават едни исъщи жмелове и седят като подарени 

Има колега, който внася, индивидуални комплекти за всяка марка и модел. В линка отдолу може да видиш снимки, конкретно за твоя:
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=628 ... c&start=30

http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=628 ... c&start=30
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
При положение, че си е купил Авенсис 2008, едва ли 60 евро за стелки ще го съборят... Предполагам, че просто не са имали бежови. Ханс, а ти какви ги търсиш - гумени или текстил? Моят съвет е да си вземеш гумени, тъй като текстилните много бързо стават пестилни....АВЕНСИСА написа:,от Тойота,нотам цената е доста голяма;Използвай линковете по горе,има тел.Доставката става с куриер и наложено плаштане

- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Ами моите си ги поръчах от Ником - Русе, заедно с колата и не са универсални, а са точно за Аурис - извивките пасват перфектно, освен това са с логото на Тойота. Каучукът е много мек. За цената вече казах - 60-ина евро бяха. Провери в представителствата на Тойота, няма от къде другаде да намериш оригинални.АВЕНСИСА написа:Добре де,а за моя авинсис 2001г от каде да взема гумени стелки и имаш ли идея колко струват ама не от тия универсалните дето ги водят
Моите гумени са черни. Ама са оригинални от Тойота и не помня колко пари са ми искали. За зимата са супер. Водата си стои отгоре като легнече и не попива в текстила отдолу. Като замръзне дори може да е "изчистиш" като изхвърлиш парчетата лед1.6 VVT-i написа:... Само че гумените май са само светло сиви...