Явно е било от компютъра...
Айде, че не се сдържам да направя още две кръгчета

Не, карах без климатик, но не е от това ..slowtraveler написа:Да не би да усещаш включването на компресора на климатика?
Обикновено се усеща точно като загуба на мощност...
Ама чак пък 136к.с. да не ще да вдигне над 140км/ч ми се струва много малко вероятно biggrin.gif
Друго дето се сещам е EGR да вкарва повече изгорели газове в неподходящ момент.
Ако е с почти всички коли които си карал, може би не трябва да търсиш прочината в колатаpumabg написа:Не, карах без климатик, но не е от това ..slowtraveler написа:Да не би да усещаш включването на компресора на климатика?
Обикновено се усеща точно като загуба на мощност...
Ама чак пък 136к.с. да не ще да вдигне над 140км/ч ми се струва много малко вероятно biggrin.gif
Друго дето се сещам е EGR да вкарва повече изгорели газове в неподходящ момент.
Просто след дълго газиране педала започва да се втвърдява...
И това е с почти всички коли, които съм карал...
Въднъж само ми се е случвало да загуби мощност авенсис 2.2Д4Д, обаче му насвяткаха повечето лампички по таблото, изключи си турбото.... и се прибрах с пътна помощpumabg написа:ВъзможноVesko написа: Ако е с почти всички коли които си карал, може би не трябва да търсиш прочината в колата
тебе трабва тойота да те направи тест пилот на новите модели laugh.gifVesko написа:Въднъж само ми се е случвало да загуби мощност авенсис 2.2Д4Д, обаче му насвяткаха повечето лампички по таблото, изключи си турбото.... и се прибрах с пътна помощpumabg написа:ВъзможноVesko написа: Ако е с почти всички коли които си карал, може би не трябва да търсиш прочината в колатаПосле в сервиза ми казаха че имало грешка високо налягане в турбото. Ама определено беше заради начина по който карах тогава
Защо тогава при смяна на свещи е добре да се рестартира комп. на ново?xtreme написа:За да ти бърка аванса, значи някой датчик говори глупости,което пък е странно, защото той като си замине си е заминал.Няма как ту да работи ту не освен, ако не е контактен проблем, или спира да работи като стане по-топличко около него. С две думи сложна работа, а и сигурен ли си ,че не си въобразяваш
Пума , пич ! Престани с тези глупости вече а ?pumabg написа: Защо тогава при смяна на свещи е добре да се рестартира комп. на ново?
В противен случай, колата върви по зле! Знам го от личен опит...
А що се отнася до въображението, то е насочено изцяло към жените ...другото е в кръга на шегата
Bass_Man написа: Пума , пич ! Престани с тези глупости вече а ?
Ти съвсем излетя в космоса !
Като правиш малоумни ритуали не се учудвай , че получаваш малоумни резултати !
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта