слаб климатик авенсис
-
- Получена благодарност: 1 път
слаб климатик авенсис
Колеги, имам авенсис 1,8 ІІ от година и половина. Климатикът духа много слабо и на топло и на студено. Има ли някакво решение и какво е то. Благодаря предварително.
сменяш филтъра на климатика (парното, то е едно и също), защото се е замърсил. на нашия авенсис му сменяме доста често, особено ако пътуваш по по-рашни пътища, на всеки 7 000 км се запрашава яко, да не кажа позапушва.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

-
- Получена благодарност: 1 път
Мощността на духане като цяло е ниска според субективното ми усещане. И оттам може би ми се струва, че загрява и изстудява купето доста бавно. Иначе се усилва при завъртане на превключвателя. Базата ми за сравнение е Рейсъра, който карах доскоро, неговият климатик духа топло като калорифер.
Не е ли много често да се сменя филтъра на 7000 км. Не може ли да се измие и пак да се сложи.
Не е ли много често да се сменя филтъра на 7000 км. Не може ли да се измие и пак да се сложи.