200лв е за неоригинално с труд приблизителна цена, мойто на селиката го сменях заради камаче и оригиналното е 1200лв, а ментажкото което сложих е за 180лв затова и предполагам че и неговото ще е около тая цена, а предно или задно сталко може да се махне и без да се счупи зависи от човека. Примерно при нас се налага когато се сменят детайли с нови (таван, заден калник....) и стъклото не е спукано и трябва да се запази цяло....slowtraveler написа:...
Има една фирма в София, където предлагаха оригинално зелено отопляемо стъкло за Авенсиса ми за малко над 400лв. Аман от ТМ аутоslowtraveler написа:На авенсиса го сменях с оригинално, защото нямаше неоригинално с отопление, та от там знам точната цена (1277лв с монтажа) biggrin.gif
За демонтажа - не споря. Може и да има майстори дето се справят успешно без чупене
И моето струваше толковаslowtraveler написа:На авенсиса го сменях с оригинално, защото нямаше неоригинално с отопление, та от там знам точната цена (1277лв с монтажа) biggrin.gif
За демонтажа - не споря. Може и да има майстори дето се справят успешно без чупене
Здравей колега. И аз имам същия проблем с моя Авенсис, взех го от Германия и по Европейските пътища не се чуваше нищо, но от както го карам тук в БГ се появи това пукане, и аз мисля, че е в предното стъкло. Самото стъкло не е счупено или напукано, огледал съм го отвсякаде. И при мен най- странното е, че се появява и спира когато си иска. Намери ли някакво решение на проблема? Благодаря!koko89 написа:Колата наистина имаше удар(във предна лява врата)само вратата беше смачкана.Пукането не е постоянно.Имаше 3дни в които изобщо не се чуваше.Сега пак припука...и пак спря....Благодаря за отговорите,но мисля че темате е приключена(ще чакам развитие на проблема) -ако има ще пиша
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта