Ilekuvahte li RAKETA-ta?
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Ilekuvahte li RAKETA-ta?
Мнение от Japanese_fever » 28 Ное 2005 03:38

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
- PAKETA_1
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 4 пъти
Мнение от PAKETA_1 » 28 Ное 2005 08:46
PAKETA_1
Мнение от ALTEZZA » 28 Ное 2005 09:26
vajnoto e che kolata be razglobena i zglobena ot PAKETAta(estestveno pod moi nadzor) bez da ostanat nikakvi rezervni chasti(tova ne znam dali e dobre, moje bi mojehme malko da ia olekotim

ALTEZZA
jamie
ALTEZZA
- PAKETA_1
Мнение от PAKETA_1 » 06 Яну 2006 10:48
Дупих се ама не видях някъде около водната помпа или другаде по блока да има теч...
Та моята теория е: Термостата е залепнал на полу-затворено и като се натоварва двигателя и не може да охлажда достатъчно - тогава част от антифриза изкипява и се изпразва преливника...след това просто се изпарява и дака докато започне да прегрява колата
Я кажете малко мнения...имам нов термостат с уплътнение...само Алтезов трябва да открадне още антифриз и да помогне този уикенд.
PAKETA_1
ALTEZZA
jamie
- PAKETA_1
Мнение от PAKETA_1 » 06 Яну 2006 11:00
Altezza - баси - писна ми, хубаво ми беше на акъла да го сменя миналия път заедно със водната помпа. Сега пак трябва да точа антифриза.
Джапаниз Фивъра ни урочаса термостатите, казвам ви...преди той да се оплаче нямаше никой със залепнал термостат - а сега аз съм май трети или четвърти.

PAKETA_1
Мнение от jamie » 06 Яну 2006 11:14
Това как му викаш не вреди да му налееш антифриз до маркировката. Щото иначе винаги ще ти заминава - сети се защо....PAKETA_1 написа:Джами - аз на разширителния съд му викам преливник - overflow tank
Altezza - баси - писна ми, хубаво ми беше на акъла да го сменя миналия път заедно със водната помпа. Сега пак трябва да точа антифриза.
Джапаниз Фивъра ни урочаса термостатите, казвам ви...преди той да се оплаче нямаше никой със залепнал термостат - а сега аз съм май трети или четвърти.![]()
![]()
jamie
Мнение от Japanese » 06 Яну 2006 15:04
Abe da ne se e okazalo, 4e e bil tyermostata za smqna, a vie ste smenili vodnata pompa?!?PAKETA_1 написа:Джапаниз Фивъра ни урочаса термостатите, казвам ви...преди той да се оплаче нямаше никой със залепнал термостат - а сега аз съм май трети или четвърти.![]()
![]()

Ina4e verno, 4e termostatskata tema az q zapo4nah i posle ima6e i drugi poturpev6i. biggrin.gif
Taka maj s edin termostat edno rusna4e se 4ude6e v edin serviz za6to zagrqva edna kola na klient i maj taka i ne razbra, a qvno togava termostata e bil pak problema.
Japanese
duco
Мнение от ALTEZZA » 06 Яну 2006 21:22
PAKETA, che da razberesh dali e termostata, kat e zagriala kolata, pipni dvata markucha ot radiatora da vidish dali i dvata sa topli, ako e zapecnal zatvoren, edinia bi triabvalo da e studen. drugoto e da zapalish kolata s otvorena kapachka na radiatora i da izchakash da zagree i da vidish dali antifriza zapochva da se dviji sled kat e otvoril termostata. moje da napravish niakoi drug ekspereiment da vidish dali i kapachkata e ok.
ALTEZZA
- PAKETA_1
Мнение от PAKETA_1 » 10 Яну 2006 08:49
PAKETA_1
-
Мнение от del_sol_fen » 10 Яну 2006 09:05
del_sol_fen
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru