Досадно тракане във вратите на Ярис

Аватар
RogueT

Досадно тракане във вратите на Ярис

Мнение от RogueT » 25 Апр 2009 19:19

Здравейте,

от както взех за жената Ярис-а - вече няколко месеца, ужасно ме дразни тропането палците за заключването на вратите. Звука е - тропане на пластмаса в пластмаса, което е много досадно и става нетърпимо когато колата се кара по лоши пътища. Дразнещ проблем, учудвам се че е допуснат от Тойота! dry.gif

Замислям се дали да не се обадя в ТМ Ауто за да питам мога да поръчам нови палци за заключването.

Някой имал ли е подобен проблем? Ако, да, как се е справил(а) с него? :help:
Failing to plan is planning to fail.

1. Avensis '03 - 1.8VVTi,
2. Yaris '01 - 1.3 VVTi.

Джамбазов
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Джамбазов » 26 Апр 2009 17:45

Аз имам ярис, имам и доста наблюдения върху яриси и точно това не съм чул на някого да му тропа. Сигурен ли си че е във палците. Това не е форд все пак.
Човек се учи докато е жив.

Аватар
RogueT

Мнение от RogueT » 27 Апр 2009 12:22

Абсолютно да.

Самият палец има доста голяма свобода за странично движение (луфт) която му позволява да се опира в стените на отвора около него. Звука почти изчезва като преместя палците в затворено положение.

За звука ми е трудно да го опиша - струва ми се че се чува като нещо подобно на тракащи един в друг зарове. :whistle: Веднага ще ми излезе име на върл комарджия wink.gif
Failing to plan is planning to fail.

1. Avensis '03 - 1.8VVTi,
2. Yaris '01 - 1.3 VVTi.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 27 Апр 2009 12:56

абе вие музика не слушате ли в колата laugh.gif

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 27 Апр 2009 13:17

dess - като караш Тойота свикваш да ти е тихо, че и от скука почваш да се ослушваш за такива проблеми, че иначе ще е прекалено скучно с тия коли laugh.gif А между другото - колега, махни всички джаджи от вратите ти, махни ключове, запалки и всичко, изчисти е да е празна и тогава пробвай пак дали ще потраква. Мойта ме дразнеше така и накрая се оказа че кутията с дъвки ми вибрирала леко biggrin.gif rolleyes.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 27 Апр 2009 14:24

абе тихо, мойто яре хич не е безшумно милото, затва волумето на мах. и да ми тракат палците на вратите, не съм разбрала biggrin.gif

Публикувай отговор