Време е за летни гуми!

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 15 Апр 2009 20:58

GoodYear Hydragrip - втори сезон ги подкарах.
Без коментар и забележки :thumbsup:
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

zzecov

Мнение от zzecov » 21 Апр 2009 23:30

Аз пък си купих TOYO Proxies T1R. Жестока гума, вчера я пробвах на пътя за боровец, направо са като вкопани в пътя, а в завой влизам без спирачки (естествено съобразявам се със законите на физиката). По-добра гума не съм имал досега. Верно малко е ниска (205 / 50 / 15) ама не ми дреме, важното е да се кефя.
Във форума на мицубиши даже има тема за този модел и отзивите са отлични (темата върви близо 3 години).
Преди бях с мишлен. Със старите гуми миналото лято на сухо ми завъртя задника в един завой и то с малка скорост и застанах на средата на пътя и направо се насрах. По принцип още преди да търся гуми негласно се заклех, че няма да си купя нещо дето го има в ауто билд....
Даже вече ми завидяха копелдаците - днеска намерих един пирон забит в борда на дяснатаз адна и ходих да я лепят (а е на 4 дни гума), мамка им завистливи ко...
За Yokohama също отзивите са много добри, но само във форумите, иначе досега не съм видял къде се продават в софия. Четох, че по принцип parada се прави някъде около нашта дръжава (турция май беше).

Svetlix
Обратна връзка:

Мнение от Svetlix » 23 Апр 2009 19:51

Ето както показват и тестовете на ADAC ...

http://news.automedia.bg/read/6330.html

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 23 Апр 2009 22:39

Показва , че не са включили Toyo в теста .

zzecov

Мнение от zzecov » 23 Апр 2009 23:31

В почти никой от тестовете няма Toyo, незнам защо. Дори за мене не беше особенно известна досега. Естествено в европа се пробутват местните марки...

Аватар
Ferjancz
Обратна връзка:

Мнение от Ferjancz » 24 Апр 2009 09:17

Здравейте,

Аз вече втора година карам с Cooper Zeon 2XS и съм адски доволен. Особено на морко се държат идеално. Скоростен индекс май , че е "В" , този който е до 240 км/ч, не съм съгурен дали беше "В" или нещо друго unsure.gif Усилени бордове, нещо много много полезно на нашите пътища, през какво ли не съм минавал и гумите са безупречни. Е накрая взех една рапидка с мен , ама това е друга история :)

http://www.coopertire.com/html/products ... e=zeon_2xs

Изображение
Изображение

Публикувай отговор