Керамичен съединител и лед ?
Керамичен съединител и лед ?
Имам един въпрос към по-запознатите с керамиката - как тръгва на лед или сняг кола с керамичен съединител? Изобщо възможно ли е плавно зацепване?
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: Керамичен съединител и лед ?
Колко струва един керамичен съединител и колко километра изкарва?proscrip написа:Имам един въпрос към по-запознатите с керамиката - как тръгва на лед или сняг кола с керамичен съединител? Изобщо възможно ли е плавно зацепване?

ако ще и на 5-а да тръгна, пак ще превърти.
става въпрос за една талига с към 250 к.с двг и 4 х 4 задвижване, дето е доста тежка, знам аз ква е идеята на керамиката, ама е сложен такъв, освен да го сменям с органичен - стандартния се схрусква много бързо.
А тогаз друг въпрос - органичния като поведение е близък с обикновен феродов ли - позволява приплъзване така ли?
става въпрос за една талига с към 250 к.с двг и 4 х 4 задвижване, дето е доста тежка, знам аз ква е идеята на керамиката, ама е сложен такъв, освен да го сменям с органичен - стандартния се схрусква много бързо.
А тогаз друг въпрос - органичния като поведение е близък с обикновен феродов ли - позволява приплъзване така ли?
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
а каква е колата много ми е интересноproscrip написа:Имам един въпрос към по-запознатите с керамиката - как тръгва на лед или сняг кола с керамичен съединител? Изобщо възможно ли е плавно зацепване?
кажи, ако не е таина
Има керамични с демфер, дет няма разлика спрямо стандартния. Инак е мъка голяма. Имал съм и от двата вида та е проверено...bad_dog написа:И с керамичния може да се тръгне плавно на сняг, но е доста тегаво. Трябва да си му свикнал, но ако маховикът не е твърде лек(5кг примерно) плавното тръгване е възможно макар и трудно

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
колко струва един автомобил и колко харчи?Kiki написа:Колко струва един керамичен съединител и колко километра изкарва?proscrip написа:Имам един въпрос към по-запознатите с керамиката - как тръгва на лед или сняг кола с керамичен съединител? Изобщо възможно ли е плавно зацепване?

- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
ми моита имам чувство че харчи между 15 и 20 градско зависи как я караш, но да си призная не сам я засичал.diver написа:колко струва един автомобил и колко харчи?Kiki написа:Колко струва един керамичен съединител и колко километра изкарва?proscrip написа:Имам един въпрос към по-запознатите с керамиката - как тръгва на лед или сняг кола с керамичен съединител? Изобщо възможно ли е плавно зацепване?
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Джизъс крайст , мадър оф годandrian999999 написа:
ми моита имам чувство че харчи между 15 и 20 градско зависи как я караш, но да си призная не сам я засичал.

-
аз керамика не бих ти препоръчал. вече има достатъчно евтини и качествени органични, и карбон-кевлар съединители. те позволяват полусъединител. въпросът е за какво ти трябва усилен съединител? той се слага само когато стандартният не издържа на нютонметрите. керамика се слага по принуда, а не за гъзрия.
status: за БАН
супер си баце... за малко да получа херния от смяхandrian999999 написа:ми моита имам чувство че харчи между 15 и 20 градско зависи как я караш, но да си призная не сам я засичал.diver написа:колко струва един автомобил и колко харчи?Kiki написа: Колко струва един керамичен съединител и колко километра изкарва?

Нека модератотите да го пратят тоо поуст в Грижа за доброто настроение... и да е винаги най-отгоре.
Toyota Corolla KE70, 4K, 1,3, '84
Чувствителен младеж.....andrian999999 написа:ми моита имам чувство че харчи между 15 и 20 градско зависи как я караш, но да си призная не сам я засичал.diver написа:колко струва един автомобил и колко харчи?Kiki написа: Колко струва един керамичен съединител и колко километра изкарва?