Еми говорих с шефа. Човекът се държа много културно. Те разбира се не си бяха направили труда да го уведомят и той чуваше за пръв път, че има ударена кола.
Преди това се разходих из паркингите им и си намерих колата. Ударена е наистина, но лекично, макар че са пострадали половината задна врата, задния калник и е одрана бронята. Забърсана е по-скоро. Но пък и си признаха какво е станало... Спряли са я кофти и някое от "пишлеметата" в сервиза докато е вкарвал друга кола се е напраил на мъж, само дето не е преценил габаритите и ми е забърсал задницата.

Което значи, че още една кола е пострадала. Та ако някой има кола в сервиза и боята й е черна, може да го има предивд
Иначе шефът веднага ми предложи оборотна кола, викна и шефа на Body & Paint да си говорим и с него. Казаха, че те ще се опарвят със застрахователите и после веднага ще я вкарат за изчукване и пребоядисване. Като хубавото този път е, че ще я пребоядисат те, а не някой външен сервиз, с който имат договорености. Защото се оказа, че досега все са я карали в друг сервиз за пребоядисване, благодарение на което и втория път пак не бяха нацелили цвета на боята. Та сега другата ми задна врата ще я пребоядисат за трети път, като този път може би боята ще е каквато трябва
Та така до седмица току виж съм се качил пак на колата си, че последно като я карах валеше сняг още.... biggrin.gif Но тя уви вече никога няма да е същата....